Πολιτική

Γυναίκες που έδωσαν μάχη με τον καρκίνο στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά

13.10.2021 | 19:55 Eνσωμάτωση

Η περιπέτεια της Φώφης Γεννηματα άγγιξε το συναίσθημα χιλιάδων γυναικών που έχουν δώσει και εκείνες την δική τους σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Φώφη Γεννηματά δίνει άλλη μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο και έχει στο πλευρό της όλη την Ελλάδα.

«Εμείς σαν γυναίκες που έχουμε βιώσει την ασθένεια όταν μαθαίνουμε ότι η ασθένεια μιας γυναίκας εξελίσσεται το βιώνουμε με ένα ιδιαιτερο τρόπο δικό μας εσωστρεφή» τόνισε η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Παρασκευή Μιχαλοπούλου.

Η πρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής», που έχει βιώσει και η ίδια τη μάχη με τον καρκίνο και μέσα από το σύλλογο στηρίζει γυναίκες με καρκίνο μαστού, λέει στην κάμερα του MEGA πως η κυρία Γεννηματά είναι αγωνίστρια της ζωής και θα βγει νικήτρια και από αυτή τη μάχη.

«Η κ. Γεννηματα είναι αγωνίστρια και όταν κανείς έχει μάθει να αγωνίζεται δεν το ξεχνά ποτέ» πρόσθεσε.

«Με συμμάχους τους γιατρούς της και την οικογένειά της να δείξει τη δύναμη ψυχής που έδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια και να βγει πιο δυνατή» συμπλήρωσε η ψυχολόγος του συλλόγου «Άλμα Ζωής» Φρόσω Τζιντζιροπούλου.

Όλη η Ελλάδα μια ευχή

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι επιπλοκές στην υγεία της κ. Γεννηματά που την αναγκάζουν να αποσυρθεί από την κούρσα διάδοχης στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ για να δώσει τη νέα μεγάλη μαχη με τον καρκίνο, ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης ξεκίνησε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φίλοι, σύντροφοι, συνοδοιπόροι, συνεργάτες, πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά και απλοί πολίτες, ενώνουν τη φωνή τους για να στηρίξουν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, ώστε να τα καταφέρει για ακόμη μία φορά.

Η Φώφη Γεννηματά από τη πρώτη στιγμή μίλησε με γενναιότητα για τον καρκίνο – τον είχε άλλωστε αντιμετωπίσει μέσα στο σπίτι της ως παιδί.

Και σε αυτή τη μάχη ζωης, τη μητέρα, την πολιτικό, την αγωνίστρια Φώφη Γεννηματά συνοδεύουν οι ευχες από καρδιάς και η αγάπη του κόσμου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/10/2021