Ελλάδα

Τροιζηνία – Ενήλικες απειλούσαν και ζητούσαν χρήματα από 13χρονο

12.10.2021 | 13:12 Eνσωμάτωση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying αλλά και εκβιασμού σημειώθηκε στον Γαλατά με θύμα ένα 13χρονο παιδάκι. Μια ομάδα νεαρών επί τρεις μήνες, κορόιδευαν και ασκούσαν σωματική βία στον μαθητή της Α Γυμνασίου του ζητούσαν χρήματα και τον απειλούσαν πως θα κάνουν κακό στην οικογένεια του εάν δεν τους τα δώσει.

Καθημερινό μαρτύριο ζούσε ένας 13χρονος μαθητής από την Τροιζηνία. Καθημερινά γινόταν θύμα εκφοβισμού από ενήλικους 25αρηδες.

Του ζητούσαν χρήματα και τον απειλούσαν ότι θα κάνουν κακό στην οικογένειά του. Κάθε μέρα το ποσό ανέβαινε, όπως καταγγέλλει η μητέρα του στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA έφτασε και τα 150 ευρω…

Ο μικρός δεν είχε τρόπο να βρει τα χρήματα και προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα του ότι ζητάν προκαταβολή από το γυμναστήριο προκειμενου να πληρωσει τους εκβιαστές του.

Η μητέρα του δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, μέχρι που του έσπασαν το πόδι… και το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται αφού ο μικρός δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις.

Η μητέρα του τον πήρε με το καλό και τον έπεισε να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο 13χρονος φοβόταν την αντίδραση του μεγάλου του αδερφού, που τον είχε ήδη προειδοποιήσει για τα συγκεκριμένα παιδιά

Ο 13χρονος τρώει και πάλι κανονικά και κοιμάται. Για μήνες υπό των φόβο των απειλών δεν μπορούσε να φαει και να κοιμηθεί ήρεμος.

Η δικογραφία έχει ήδη σχηματιστεί και τα στοματά ανοίγουν στην μικρή κοινωνια της Τροιζηνίας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/10/2021