Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης – Εμβολιάζεται με την τρίτη δόση κατά του κορωνοϊού

12.10.2021 | 13:04 Eνσωμάτωση

Τις εγκαταστάσεις της νέας επένδυσης της Pfizer στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε σήμερα ο πρωθυπουργός ο οποίος θα κάνει και την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επικεφαλής της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά συμβολικά πάτησαν το κουμπί της εκκίνησης στα εγκαίνια των δύο υπερσύγχρονων κέντρων ψηφιακού μετασχηματισμού και επιχειρησιακών λειτουργιών της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, θα απασχολούνται 700 εργαζόμενοι, το 15% των οποίων είναι νέες και νέοι που είχαν φύγει από την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και τώρα επέστρεψαν, ενώ οι υπόλοιποι είναι απόφοιτοι ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση θα είναι πάντα δίπλα στην καινοτομία, ενώ έστειλε μήνυμα στους Θεσσαλονικείς που ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί.

Η Θεσσαλονίκη, είπε, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο στη μάχη κατά του Covid και οφείλει να τον τιμήσει καλύπτοντας την καθυστέρηση στους εμβολιασμούς, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα κάνει την 3η δόση όπως έχουν υποδείξει οι επιστήμονες.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/10/2021