Ελλάδα

Διχασμένη η εκκλησία για την πανδημία- Ανησυχούν οι ειδικοί

11.10.2021 | 18:03 Eνσωμάτωση

Καταχειροκροτήθηκε έξω από το δικαστικό μέγαρο, ο ιερέας του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα που δικάζεται σήμερα γιατί κατά την πρώτη καραντίνα έκανε λειτουργία, παρά τις απαγορεύσεις.

Μπράβο…μπράβο! Άξιος, άξιος. Την ευχή σου.
Άξιος. Ελλάς Αγία Ορθοδοξία.
Χωρίς μάσκα το συγκεντρωμένο πλήθος, χωρίς μάσκα και ο ιερέας, ο οποίος τον Μάρτιο του 2020 καλούσε τους πιστούς να λειτουργηθούν όταν όλες οι λειτουργίες τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών.
Ήρθαμε εδώ να συμπαρασταθούμε στον ιερέα Αναστάσιο Γκοτσόπουλο. Εγώ τον ρώτησα προσωπικά και μου είπε «εγώ έκανα το καθήκον μου ως ιερέας. Άνοιξα την εκκλησία για τους πιστούς ενώ απαγορευότανε».
Όπως είχε αποκαλύψει τότε το LIVE NEWS, ο εν λόγω ιερέας είχε θυροκολλήσει μέχρι και μηνύματα κατά των μέτρων προστασίας έξω από τον ναό χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια δήλωση.
Μπράβο…μπράβο! Άξιος, άξιος. Την ευχή σου.
Χειροκροτήματα και ζητωκραυγές για τον πατέρας Αναστάσιο.
Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα για τον Μητροπολίτη Λαρίσης, ο οποίος πάντως με νέες του δηλώσεις ξεκαθαρίζει πως θα συνεχίσει τους εμβολιασμούς του εντός του ναού.
«Εγώ κάνω τη δουλειά μου και ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Εγώ δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε κηδεία ανθρώπου από κορωνοϊό», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ιερώνυμος Μητροπολίτης Λαρίσης.
Μετά τους αρνητές της μάσκας, του εμβολίου και της διασωλήνωσης, έκαναν την εμφάνιση τους και οι αρνητές της θερμομέτρησης.
Θερμόμετρηση τάχα μου η οποία σου κλείνει την οδό και σου απενεργοποιεί το νεύρο της επίφυσης και έτσι σου δημιουργεί πρόβλημα στους νευρώνες.
Στα σόσιαλ μίντια κυκλοφορούν μέχρι και αγγελίες για θετικό άτομο που μπορεί να μεταδώσει τον ιό.
Θέλω άτομο που νοσεί να μπορούσαμε να το συναντήσουμε έτσι ώστε να κολλήσει ο άντρας μου και το εμβόλιο θα πάρει παράταση έτσι 6 μήνες μετά.
Ενώ, πρώην Αρχιμανδρίτης που έχει φύγει από τα καθήκοντα του μοιράζει φυλλάδια στα Πατήσια κατά του εμβολίου.
Στο γραμματοκιβώτιο στην πολυκατοικία ήταν γεμάτο. Στη δέκατη παράγραφο που αρχίζει να λέει για τον κορωνοϊό ότι σχηματίζουν το σύμβολο το 666 τα γράμματα, εντάξει, άρχισα να πιστεύω ότι ξεφεύγει πολύ το πράγμα, είναι δηλαδή λίγο εξοργιστικό.
Άλλοι κυκλοφορούν στο Καρπενήσι με τον σταυρό στο χέρι…
Αντισταθείτε στα εμβόλια γιατί θα καταστραφούν οι ψυχές σας
Και άλλοι το μελοποιούν.
«Ακόμα να πειστούν να εμβολιαστούν; Έχουμε ένα πούλμαν θανάτων κάθε μέρα», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Δύο νεκρές και δύο μοναχές στην εντατική είναι ο τραγικός απολογισμός από το πέρασμα του κορωνοϊού στη χριστιανική αδελφότητα της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

«Δύο ή τρεις αδελφές που εξακολουθούν να νοσούν δείχνουν ότι βαίνουν στο να το ξεπεράσουν. Και οι δύο αδελφές που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πόλης, ευχή και προσοχή όλων είναι γρήγορα να επιστρέψουν κοντά στην αδελφότητα», τόνισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Αδελφότητας Ανδρέας Ταγαράκης.

Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Παπανικολάου με βαριά συμπτώματα της νόσου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/10/2021