Life

Αθηνά Μαξίμου – « Ο Αιμίλιος δεν υποστηρίζει τον Δ. Λιγνάδη, αλλά συνεργαστήκαμε και περάσαμε στιγμές μαζί»

11.10.2021 | 11:35 Eνσωμάτωση

Στην κάμερα της εκπομπής ''Πάμε Δανάη'' μίλησε η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου για τη μεγάλη ρήξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τη θέση της για το Δημήτρη Λιγνάδη, τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε και την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε εάν θέμα υγείας και οι γιατροί του συνέστησαν να μη δουλέψει φέτος το χειμώνα και  δεν συμβαίνει τίποτε προσωπικό», ανέφερε για το τέλος της συνεργασίας της με το γνωστό ηθοποιό και την αποχώρηση του από τη θεατρική παράσταση «Προδοσία».

«Προδίδω το σύζυγο μου (Λάζαρο Γεωργακόπουλο) με τον καλύτερο του φίλο (Αιμίλιο Χειλάκη) ενώ το έργο πάει «ανάποδα» από το τέλος στην αρχή», δήλωσε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με το σύζυγο της αντικαθιστώντας τον κ. Λαζόπουλο.

«Σιγουρά μπορείς να δεις εάν ποθητό πλάσμα και το σώμα σου έλκεται, αλλά η πιστή είναι απόφαση. Και εγώ λαχτάρησα τον Αιμίλιο μια φορά γιατί πέρασα εάν μεγάλο βύθισμα, ήταν αδύνατον να είμαι μαζί του, είχαμε μια μεγάλη ρήξη», ανέφερε για την απιστία και την κρίση που πέρασε ο γάμος τους η κ. Μαξίμου.

«Έσκασε κάτι μέσα μου, στα 39 μου χρονιά, είχα φύγει από το «μαζί», αλλά ο Αιμίλιος ήταν εκεί και περίμενε. Αναλογιζόμουν αν αξίζει να πουλήσω όλα όσα έζησα με τον Αιμίλιο για κάτι άλλο», πρόσθεσε.

«Ρωτήθηκε ο Αιμίλιος αν θα πήγαινε να δει το Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή, απάντησε «ναι» και έπεσαν όλοι να τον φανέ ότι ξαφνικά τον υποστηρίζει», ανέφερε για τις αντιδράσεις στο χώρο της τέχνης με αφορμή τα όσα δήλωσε ο σύζυγος της.

«Όχι δεν είναι υπέρ του, αλλά με κάποιους ανθρώπους συνεργαστήκαμε, ανταλλάξαμε στιγμές και χρόνο από τη ζωή μας. Είναι αυτονόητο ότι δεν εγκρίνεις τέτοιες πράξεις, αλλά υπάρχει και μια προσωπική σχέση σε άλλο επίπεδο, την οποία δεν μπορείς να διαγράψεις», τόνισε η κ. Μαξίμου.

«Μπορεί εν δυνάμει να θέλεις να τον κοιτάξεις στα ματιά στη φυλακή και να του πεις «ρε φιλέ και μένα με πρόδωσες, γιατί το έκανες αυτό;», ανέφερε.

«Λυπάμαι που θα το πω αλλά στην πλάτη των ηθοποιών και του θέατρου παίχτηκε εάν μεγάλο παιχνίδι πολιτικής και αντιπολίτευσης. Έβγαιναν μέρα με τη μέρα ονόματα από διαφορετικές πολίτικες παρατάξεις», υπογράμμισε για τη σχέσης της τέχνης και της πολιτικής.

«Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ανθρώπους παράξενους, ανάγωγους, σκοτεινούς, κακοποιητικούς. Όταν δέχθηκα παρενόχληση έφυγα, έκλαψα, αναρωτήθηκα μήπως έκανα εγώ κάτι και έφταιγα… αυτό είναι το χειρότερο σύνδρομο για κάποιον που κακοποιείται», εξομολογήθηκε το προσωπικό της βίωμα.

«Μίλησα, είπα «αν το ξανακάνετε αυτό, θα φύγω!» και μου ζήτησε συγγνώμη. Βίωσα τη σεξουαλική παρενόχληση όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζητούσε κάτι παραπάνω από την επαγγελματική μας σχέση», ανέφερε για το πώς χειρίστηκε το περιστατικό κακοποίησης.

«Η υιοθεσία ενός παιδιού δεν υπάρχει πλέον στο μυαλό μας καθώς μεγαλώνοντας δεν έχεις το κουράγιο και τις αντοχές. Μετρά από όλη αυτή την προσπάθεια για την υιοθεσία μπήκε μια τελειά, άνω τελειά…», δήλωσε ότι σταμάτησαν την διαδικασία για την απόκτηση ενός παιδιού.

«Οικογένεια δεν είναι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι φίλοι σου, οι συνεργάτες, τα ζωάκια μας», είπε για τη δικιά της οικογένεια και τον ευτυχισμένο γάμο της.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 11/10/2021