Ελλάδα

Ανατροπή με την κακοποίηση από τον πατερά- Ψέμα για την κάλυψη της πατροκτονίας

11.10.2021 | 17:42 Eνσωμάτωση

Δικαίωση για την οικογένεια του 49χρονου ταξιτζή που δολοφονήθηκε από την ίδια του κόρη και την σύζυγό του με 15 μαχαιριές στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

«Καθαρίζει το όνομα του αδερφού. Δεν φτάνει που τον σκότωσαν το σπίλωσαν κιόλας. Να ησυχάσει λίγο η ψυχούλα του», δήλωσε η αδελφή του 49χρονου θύματος.

Η αδελφή του θύματος  μιλώντας αποκλειστικά στο «Live News», ξεσπά στην μνήμη του αδερφού της που σπιλώθηκε ως βιαστής  για να καλύψει ένα οικογενειακό έγκλημα με σκοτεινά κίνητρα.

«Αυτή τη στιγμή ομολόγησε το έγκλημα που έκανε. Μόνο που δεν ξέρουμε τον λόγο. Τα είχα πει τότε τα κίνητρα, ήταν για την περιουσία, μπορεί να υπήρχαν και άλλα πράγματα που ίσως δεν ξέρω, αλλά  πιστεύω ήταν αυτό», πρόσθεσε.

Οι δυο γυναίκες υποστήριξαν τότε ότι ο 49χρονος κακοποιούσε από την τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων την κόρη του και ότι αναγκάστηκαν να τον δολοφονήσουν για να γλιτώσουν από το μαρτύριο που πέρναγαν στα χέρια του. Η αλήθεια φαίνεται ότι έρχεται στο φως 1,5 χρόνο μετά την βάναυση δολοφονία του, με την 19χρονη πλέον πατροκτόνο να ομολογεί μέσα από την φυλακή ότι ουδέποτε κακοποιήθηκε από τον πατέρα της.

«Ανακαλεί και ζητάει συγγνώμη από όλους τους συγγενείς αλλά και από τον ίδιο τον πατέρα της, για τον ισχυρισμό ότι την κακοποιούσε», τόνισε ο Χαράλαμπος Αποστολίδης, δικηγόρος 19χρονης κατηγορούμενης.

Η αδελφή του θύματος από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι ο 49χρονος ταξιτζής, ήταν άριστος οικογενειάρχης με αγάπη για την σύζυγο και την κόρη του, με τις θυσίες που έκανε για την οικογένεια του να ανταποδίδονται με 15 μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο.

«Έβαλε τη δικιά του ζωή σε δεύτερη μοίρα, κυριολεκτικά, την έβαλε σε δεύτερη μοίρα, για σπουδάσει τα παιδιά του, να πάνε σχολείο, με τα φροντηστηρια με τα όλα και την έστειλε να μάθει και πολεμικές τέχνες για να μπορει να προστατευτεί και αυτό γύρισε μπούμερανγκ στον εαυτό του, με το ξύλο ακινητοποίησε τον πατέρα της. Και αυτή είναι η αλήθεια, τώρα το τι είχαν στο μυαλό τους και σκότωσαν τον αδερφό μου, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω», συμπλήρωσε η αδελφή του 49χρονου θύματος.

Η 19χρονη πλέον υποστηρίζει ότι η μητέρα της, που ήταν σε διάσταση με τον πατέρα της, ενορχήστρωσε την δολοφονία του και κατάφερε να την πείσει με τεχνάσματα και την χειριστική συμπεριφορά του.

«Ομολογεί δε, ότι ο πατέρας της ποτέ δεν την κακοποίησε, ποτέ δεν άπλωσε χέρι, ποτέ δεν άσκησε βία και ότι όλα αυτά είναι υποβολές μιας χειριστικής μάνας η οποία με διάφορα τεχνάσματα την υπέβαλε λέγοντας ότι “εσένα θα σε λυπηθούν, είσαι μικρό κορίτσι, ούτε καν θα προφυλακιστείς, ενώ εμένα θα με κρατήσουν ισόβια”. Όλα τα παραπάνω μαζί με άλλα στοιχεία που θα κατατεθούν στο ακροατήριο και δεν μπορώ, για λόγους τακτικής να αποκαλύψω, θα δείτε τη δίκη να παίρνει μια δραματική μορφή», υπογράμμισε ο κ. Αποστολίδης.

«Δεν δικαιολογώ την πράξη της, 18χρονων κορίτσι είναι. Δεν ήταν 2 και 3 χρονών. Τι πάει να πει αυτό; Ότι της δηλητηριάσει τη ψυχή και πάει να σκοτώσει τον πατέρα;

-Ζήτησε πάντως μέσα από τη φυλακή συγγνώμη σε όλους τους συγγενείς.

Ναι, τι να το κάνω; Ο αδερφός μου δεν θα βγει από τον τάφο», κατέληξε η αδελφή του θύματος.

Η δικηγόρος της 45χρονης κατηγορούμενης για τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου ταξιτζή ανέφερε:

«Οι ανωτέρω ισχυρισμοί αποκρούονται πλήρως από την πλευρά της μητέρας και ούτε προκύπτουν ούτε μπορούν να επιβεβαιωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που βρίσκεται ενώπιον των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών», ανέφερε η Θεοδώρα Πανταζή, δικηγόρος 46χρονης κατηγορούμενης.

Πλέον η 19χρονη, εμφανίζεται μετανιωμένη και μέσα στη φυλακή προσπαθεί να αφήσει πίσω της, τις αποτρόπαιες πράξεις της σπουδάζοντας στο πανεπιστήμιο.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 11/10/2021