Ελλάδα

«Δεν είμαι το μήλο της έριδος – δεν έχω συναντήσει ποτέ την Ιωάννα» – Τι κατέθεσε ο 40χρονος

05.10.2021 | 18:09 Eνσωμάτωση

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών βρέθηκε για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης για την πρωτοφανή επίθεση με βιτριόλι ο 40χρονος άνδρας που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη κατηγορούμενη.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας είπε για το θύμα: «Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από τέσσερα χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στάθηκε δίπλα στο μάρτυρα και είπε στο δικαστήριο: «Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Έφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 05/10/2021