Ελλάδα

Θρίλερ στην Ελασσόνα- Μωρό 13 μηνών βρέθηκε να μπουσουλάει μόνο του στον δρόμο

29.09.2021 | 17:22 Eνσωμάτωση

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισε μια νεαρή οδηγός στην Ελασσόνα στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης, που είδε ξαφνικά μπροστά της, στη μέση του δρόμου, ένα βρέφος 13 μηνών να μπουσουλάει μόνο του

Σύμφωνα με την περιγραφή της οδηγού Ελένη Γκανάτσιου,  ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της οδηγού, ακολουθούσε φορτηγό και με αστραπιαίες κινήσεις η νεαρή κατέβηκε από το όχημα και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το, όπου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρισκόταν μέσα στο δρόμο.

Αρχικά η κοπέλα άρχισε να φωνάζει προς την γειτονιά και να ζητάει βοήθεια ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το παιδί και να ηρεμήσουν και την οδηγό, η οποία ήταν ταραγμένη.

Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε η μητέρα του μωρού. Η μικρή διέφυγε από την προσοχή της μητέρας της, από το ισόγειο διαμέρισμα τους και έφτασε στο δρόμο μπουσουλώντας.

Αρχικά η κοπέλα άρχισε να φωνάζει προς την γειτονιά και να ζητάει βοήθεια ενώ στη συνέχεια κάλεσε το “100” και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, όπου μέσα σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν το παιδί και να ηρεμήσουν και την οδηγό, η οποία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, ενώ είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει και τις κοινωνικές δομές υπηρεσίες του δήμου.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 29/09/2021