Αθλητικά

Μπάσκετ – Νέος πρόεδρος για την Εθνική ομάδα

28.09.2021 | 20:40 Eνσωμάτωση

Στο μπάσκετ, συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Στο εσωτερικό, ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο εκλεκτός για τη θέση του προπονητή της εθνικής.

Η πρόσληψη του προπονητή που θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ. Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της ομοσπονδίας, ο Βαγγέλης Λιόλιος δημοσιοποίησε την επιλογή του.

Για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ιτούδη χρειάζεται και η συγκατάθεση της ΤΣΣΚΑ, που ακόμα δεν έχει δοθεί. Ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφέρθηκε στις αλλαγές που δρομολογεί στη διαιτησία με την τοποθέτηση ως αρχιδιαιτητή του Χρίστου Χριστοδούλου και προανήγγειλε τη διοργάνωση φάιναλ φορ στο Κύπελλο φέτος και φάιναλ έιτ από του χρόνου. Μίλησε τέλος για το εθνικό κεφάλαιο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να αρχίσει προετοιμασία με τους Μπακς ενόψει της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, έχοντας εμβολιαστεί για να προστατευτεί αυτός και η οικογένειά του από τον κορωνοϊό.

Η σεζόν στο ΝΒΑ αρχίζει στις 19 Οκτωβρίου και ο Γιάννης με τους Μπακς καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή, που κατέκτησαν πέρυσι.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 28/09/2021