Ελλάδα

Ώρες αγωνίας για το Βασίλη Λεβέντη- Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

27.09.2021 | 17:21 Eνσωμάτωση

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται, διασωληνωμένος με κορονοϊό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Η μάχη ζωής του Βασίλη Λεβέντη στον Ευαγγελισμό βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της και οι στενοί συγγενείς του 70χρονου πολιτικού, αγωνιούν, προσεύχονται και για ακόμα μια μέρα περιμένουν μια ευχάριστη εξέλιξη για το δικό τους άνθρωπο, που παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου…

Η σύζυγος και ο αδερφός του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων μιλούν στο ‘’Live News’’ και εξηγούν πως ο Βασίλης Λεβέντης έφτασε στο σημείο να χαροπαλεύει.

Όπως μας λέει η γυναίκα του Βασίλη Λεβέντη, μόλις ο σύζυγός της αισθάνθηκε πριν από 10 μέρες τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα πήγε για εξετάσεις στον Ευαγγελισμό και επέστρεψε για νοσηλεία στο σπίτι. Παρά τη θεραπεία που έκανε όμως, η μάχη με τον κορωνοϊό έμελλε να έχει συνέχεια.

«Ο κορωνοϊός μπήκε στη ζωή του Βασίλη Λεβέντη πριν από λίγες μέρες, χωρίς να έχει νοσήσει κανείς από τους στενούς συγγενείς του. Ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στην εντατική με βαριά πνευμονία και οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά κρίσιμες για την πορεία της υγείας του», δήλωσε η σύζυγος του.

Ο Βασίλης Λεβέντης που όπως μας λένε οι συγγενείς του πρόσεχε επειδή φοβόταν μια ενδεχόμενη μάχη με τον κορωνοϊό, δεν κατάφερε να αποφύγει τη δυσάρεστη περιπέτεια.

«Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ των εμβολιασμών τόσο σε δημόσιες εμφανίσεις όσο και σε συζητήσεις με το στενό του περιβάλλον, αλλά θα άρχιζε αιμοκάθαρση γι΄αυτό δίσταζε να κάνει το εμβόλιο », ανέφερε ο αδερφός του κ. Λεβέντη.

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, χαρακτήρισε την κατάσταση του κυρίου Λεβέντη δύσκολη και τόνισε ότι δίνεται μάχη για να υπάρξει σταθεροποίηση.

«Είναι πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του και πηγαίνει καλύτερα», ανέφερε ο διευθυντής της Πνευμονολογικής κλινικής «Ευαγγελισμός», Γεώργιος Μπουλμπασάκος.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/09/2021