Ελλάδα

Κέρκυρα- Μυστυριώδης εξαφάνιση 80χρονης και οι φόβοι για εγκληματική ενέργεια

20.09.2021 | 17:50 Eνσωμάτωση

Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από την εξαφάνιση της ηλικιωμένης Μαρίας Κόλλα από την περιοχή Κοκκίνη στην Κέρκυρα και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις έρευνες της Αστυνομίας αλλά και των εθελοντών.

Μια γυναίκα αγαπητή στο χωριό που ασχολούνταν σε καθημερινή βάση με τα κτήματά της παρά τα 80 της χρόνια.

Ξάπλωνε το βράδυ νωρίς, σηκωνόταν νωρίς, ασχολούνταν και με το κτήμα της, αγαπητός άνθρωπος σε όλο το χωριό και σε όλη εδώ την περιφέρεια. Η γυναίκα στα 50μέτρα από το κτήμα εξαφανίστηκε. Δεν την έχει δει άνθρωπος.

Η κοινωνία στο χωριό της Μαρίας Κόλλα είναι συγκλονισμένη με τα ερωτήματα για το τι συνέβη να είναι πολλά.

Η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και φορούσε αθλητικά παπούτσι και για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άνδρες της πυροσβεστικής, παρουσία αστυνομικών, «όργωσαν» τις προηγούμενες ημέρες με σκαπτικά μηχανήματα έκταση σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της 80χρονης. Οι έρευνες ωστόσο απέβησαν άκαρπες.

«Θέλουμε να τη βρούμε, όπως τη βρούμε», δήλωσε ο αδερφός της αγνοούμενης Νίκος Χυτήρης παρακαλώντας κάποιος να τους βοηθήσει.

Ανάμεσα στις πιθανότητες που εξετάζει η Αστυνομία στο νησί είναι και αυτή της εγκληματικής ενέργειας και έχουν εξεταστεί διάφοροι ύποπτοι.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 20/09/2021