Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Η Ιωάννα μιλάει στο «Πάμε Δανάη!» λίγο πριν τη δίκη

15.09.2021 | 11:47 Eνσωμάτωση

«Κάποιοι νομίζουν ότι έχω απλά ένα έγκαυμα στο πρόσωπο και δύο σημάδια αλλά δεν είναι έτσι», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ανατριχιάζουν τα όσα λέει η Ιωάννα για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι. Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο «Πάμε Δανάη!» λίγο πριν βρεθεί στο δικαστήριο για να πάρει τις απαντήσεις της, αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να δείξει στον κόσμο το πρόσωπό της και τόνισε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στις γυναίκες παρότι δέχτηκε επίθεση από γυναίκα.

«Έδειξα το πρόσωπό μου για πρώτη φορά στα social media γιατί πολύς κόσμος μου ζητούσε να μιλήσω και να εξηγήσω», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κάποιοι νομίζουν ότι έχω απλά ένα έγκαυμα στο πρόσωπο και δύο σημάδια αλλά δεν είναι έτσι. Οι γιατροί και εγώ έχουμε δώσει και δίνουμε μεγάλη μάχη. Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται. Ξέρω ότι δεν θα είμαι ξανά η ίδια που ήμουν».

«Kάποια πράγματα τα έχω χάσει για πάντα»

Κάνοντας ειδική μνεία στις γυναίκες υπογράμμισε: «Εξακολουθώ να πιστεύω στις γυναίκες, στη γυναικεία φιλία και αλληλεγγύη. Πρέπει να τα καλλιεργήσουμε περισσότερο. Να θρέφουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας με αγάπη».

Όσο στο τι της λείπει από την προηγούμενη ζωή της; «Δεν έχω καταφέρει ακόμα να απαντήσω αυτήν την ερώτηση. Ξέρω πως κάποια πράγματα τα έχω χάσει για πάντα και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 15/09/2021