Πολιτική

Πρετεντέρης – Δεν είναι η ώρα των εκλογών

14.09.2021 | 21:31 Eνσωμάτωση

Τα σενάρια περί εκλογών που ακούγονται από κυβέρνηση και αντιπολίτευση σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Όπως τόνισε ο κ. Πρετέντερης «στην Ελλάδα έξι μήνες συζητάμε για εκλογές και μετά τις εκλογές για έξι μήνες συζητάμε για ανασχηματισμό. Τώρα έγινε ο ανασχηματισμός, οπότε θα συζητάμε έξι μήνες για εκλογές. Ελπίζω να μην εξαντλήσουμε το χρόνο αυτό τώρα».

«Ο Κ. Μητσοτάκης όντως έθεσε το πλαίσιο των εκλογών. Ταυτοχρόνως είπε ότι δεν θα κάνει εκλογές και δεν πάτησε το “κουμπί” της εκλογικής διαδικασίας» σημείωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

«Η αντιπολίτευση θεώρησε ότι αυτή η παρέμβαση Μητσοτάκη -που ήταν περίπου αυτονόητη- επιταχύνει τις εξελίξεις και ότι κάτι συμβαίνει» συμπλήρωσε και υπογράμμισε πως «αυτά νομίζω ότι είναι εκτός λογικής για έναν απλό λόγο: κανείς δεν πιέζει τον Μητσοτάκη να κάνει εκλογές».

«Δεν είναι η ώρα των εκλογών. Έχω την αίσθηση ότι θα ολοκληρωθεί αυτή η δημοσιονομική χρονιά και και αναλόγως με τα στοιχεία, δεν λέω τέλος τετραετίας, θα μπούμε στον τέταρτο χρόνο της θητείας της κυβέρνησης και μετά θα “τρέξουν” τα πράγματα» κατέληξε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 14/09/2021