Πολιτική

ΔΕΘ – Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη

12.09.2021 | 20:38 Eνσωμάτωση

Για κρεσέντο αλαζονείας έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, για ρεσιτάλ διχαστικού λόγου που αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς μίλησε το ΚΙΝΑΛ, σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ.

«Αποτυχημένος, φοβισμένος, αδιόρθωτος και σε αποδρομή ο κ. Μητσοτάκης, περιορίστηκε σε ένα κρεσέντο αλαζονείας και υποσχέσεις για εκρηκτική ανάπτυξη, την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται σε καθημερινή φτωχοποίηση. (…)Τελικά, το μόνο που έχει αποφασίσει να εξαντλήσει ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η τετραετία αλλά η υπομονή και οι αντοχές των πολιτών. Να είναι σίγουρος ότι σύντομα που θα επιχειρήσει να δραπετεύσει για να γλιτώσει τη ραγδαία φθορά του, θα του δώσουν την κατάλληλη απάντηση στην απύθμενη αλαζονεία του», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Mε ρεσιτάλ αλαζονικού και διχαστικού λόγου, ο κ Μητσοτάκης ανέδειξε και σήμερα το πραγματικό πρόσωπο της δεξιάς. Αγνοεί ότι η κοινωνία και ιδιαίτερα οι νέοι, του γυρίζουν ήδη την πλάτη», λέει το ΚΙΝΑΛ.

«’Όλα για τους λίγους’! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, που αποδεικνύει ότι ούτε υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρξει ‘ανάπτυξη για όλους’, με όφελος και για το κεφάλαιο και για το λαό, σημειώνει το ΚΚΕ.

«Ένας πρωθυπουργός με αμετροέπεια, αλαζονεία, εκτός πραγματικότητας αλλά και με αγνωσία άκρως επικίνδυνη για το Έθνος, λέει η Ελληνική Λύση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/09/2021