Ελλάδα

Συνελήφθη γνωστό μοντέλο και ο σύντροφός της για κατοχή 7,8 κιλών κοκαϊνης – Τα παίρνει όλα πάνω του ο φίλος της

11.09.2021 | 10:08 Eνσωμάτωση

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη σύλληψη γνωστού μοντέλου που συμμετείχε σε ριάλιτι και του συντρόφου της, οι οποίοι πιάστηκαν με 7,8 κιλά κοκαΐνης. Ο δικηγόρος του 32χρονου συντρόφου του μοντέλου μιλάει αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Ο κατηγορούμενος έχει αναλάβει την ευθύνης για τη μεταφορά αυτής της ποσότητας. Η ιδιότητα του τοξικομανούς δνε σημαίνει ότι έχουμε ισχυρισμό ότι είναι για προσωπική χρήση. όταν εμπλέκεται κάποιος με ναρκωτικά, είναι πιο ευάλωτος, χάνει τον έλεγχό του, δημιουργείται χρέος και σε αυτά τα πλαίσια είναι δύσκολο να πει όχι, και ενεπλάκη σε μία υπόθεση που δεν θα έπρεπε να έχει εμπλακεί», είπε ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του 32χρονου.

Η ποσότητα αυτή δεν του ανήκει και δέχτηκε να κάνει μία μεταφορά. Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, δήλωσε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε ότι την παρέλαβε από κάπου αλλού, δεν την είχε προηγουμένως στην κατοχή του.

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει από τις αρχές, ενώ το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας υποστηρίζει το αντίθετο.

Videos & Απoσπάσματα από Χαμογέλα και Πάλι! - 11/09/2021