Κόσμος

Καλημέρα από τους Έλληνες της Κολομβίας!

08.09.2021 | 06:03 Eνσωμάτωση

Μια βόλτα μέχρι τη μακρινή Κολομβία έκανε η εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, όπου συνάντησε τον κ. Σπύρο Μοσχόπουλο, κάτοικο Κολομβίας και πιστό φίλο της εκπομπής!

«Εδώ είναι νύχτα, είμαστε πίσω 8 ώρες. Σας παρακολουθούμε καθημερινά για να μάθουμε τα νέα στην Ελλάδα. Η σύζυγός μου είναι η αιτία που εδώ, είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου», είπε ο κ. Μοσχόπουλος.

«Γνωριστήκαμε στην Κεφαλονιά, δούλευα στην Ελλάδα. Μετά ήρθαμε εδώ στην Κολομβία. Λατρεύω την Κεφαλονιά», είπε η σύζυγός του, Ελιάνα.

«Κάνω τεχνική υποστήριξη μέσω υπολογιστή, και η Ελιάνα είναι μεσίτρια», ανέφερε ο κ. Μοσχόπουλος, πριν προσκαλέσει την ομάδα του Κοινωνία Ώρα Mega στην Κολομβία!

«Η περιοχή μας έχει πολύ καφέ, και καλές ποικιλίες. Η τιμή εδώ είναι φτηνή στον καφέ. Ο κόσμος δεν πίνει εσπρέσο και καπουτσίνο, αλλά καφέ φίλτρου. Τον καλύτερο καφέ τον κάνουν εξαγωγή για να τον πίνετε εσείς στην Ευρώπη. Ελληνικό καφέ δε βρίσκεις εδώ, θέλουμε να μας φέρει κάποιος φίλος», εξήγησε ο ίδιος, με αφορμή τις επερχόμενες ανατιμήσεις εδώ στην Ελλάδα.

«Δεν ξέρουμε πότε θα έρθουμε Ελλάδα. Εδώ ο κόσμος έχει αρχίσει και εμβολιάζεται. Τα κρούσματα έχουν αρχίσει να μειώνονται, έχουν πέσει κάτω από τις 2.000 καθημερινά. Οι άνθρωποι είναι πιο προσεχτικοί πια», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Μοσχόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 08/09/2021