Πολιτική

Την ελληνική παραολυμπιακή ομάδα υποδέχτηκε στο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

07.09.2021 | 20:35 Eνσωμάτωση

Τα μέλη της παραολυμπιακής αποστολής της χώρας μας, που επέστρεψε από το Τόκιο με 11 μετάλλια, δέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Τους αθλητές που κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία στο Τόκιο, τους παραολυμπιονίκες μας υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της ελληνικής κοινωνίας για το μήνυμα που έστειλαν με τον σπουδαίο αγώνα τους αυτοί οι μεγάλοι νικητές της ζωής.

Ο Θανάσης Γκαβέλας, αφιχθείς από το Τόκιο, συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα. Ήταν αυτός που χάρισε στην Ελλάδα, μαζί με τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη , το μοναδικό χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, σημειώνοντας μάλιστα στον τελικό των 100 μέτρων στο στίβο παγκόσμιο ρεκόρ. Πολλά ήταν τα μπράβο όμως για όλα τα παιδιά.

Η ελληνική αποστολή είχε απολύτως επιτυχημένη παρουσία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Κέρδισε συνολικά 11 μετάλλια, ένα χρυσό, τρία ασημένια και επτά χάλκινα. Και άφησε υποσχέσεις για εξίσου μεγάλους αγώνες και σπουδαίες επιτυχίες στο Παρίσι το 2024.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/09/2021