Ελλάδα

Mad Clip – Τελευταίο «αντίο» στον διάσημο τράπερ – Κοσμοσυρροή στην κηδεία του

06.09.2021 | 17:41 Eνσωμάτωση

Στο τελευταίο αντίο του 34χρονου μουσικού ήταν όλοι εκεί. Συγγενείς που τον έζησαν από μικρό παιδί, φίλοι που διασκέδαζαν μαζί του και νέα παιδιά που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Άνθρωποι συγκλονισμένοι από το αναπάντεχο τέλος του, με τα μαύρα μπλουζάκια που φορούσαν οι περισσότεροι να τονίζουν το πένθος τους.

Τέσσερις μέρες μετά το δυστύχημα, η Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου γέμισε ασφυκτικά για την κηδεία του Mad Clip, με τα πρώτα στεφάνια να προκαλούν συγκίνηση, που κορυφώθηκε όταν το φέρετρο του αδικοχαμένου μουσικού έφτασε στην εκκλησία.

Στα σκαλοπάτια της εκκλησίας η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα που συνεργάστηκαν μαζί του, πολύ κοντά σε καλλιτέχνες της τραπ που μοιράστηκαν μαζί του σκέψεις και όνειρα. Από το αβέβαιο ξεκίνημα μέχρι τις μέρες των επιτυχιών.

Οι περισσότεροι προσπαθούν ακόμα και σήμερα να συνειδητοποιήσουν αυτά που έχουν γίνει. Ζητούν απαντήσεις για τις συνθήκες της τραγωδίας, για τον τρόπο που ο 34χρονος έχασε τόσο πρόωρα και άδικα τη ζωή του.

Τον δικό του Γολγοθά στην εκκλησία ανέβαινε και ο παππούς του αδικοχαμένου μουσικού. Από νωρίς το μεσημέρι κοντά στο φέρετρο του εγγονού του, με τις σκέψεις τα τελευταία 24ωρα να είναι το ίδιο βασανιστικές.

Το χρονικό

Κάμερες ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης έχουν καταγράψει τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του Mad Clip. Τότε που ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της Porsche μυστηριωδώς, στο ύψος της Παναγίας Φανερωμένης.

Ο μουσικός φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα και να χάνει τον έλεγχο, με την Porsche να φεύγει εκτός δρόμου και να καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού.

Τα ίδια ερωτήματα έχουν και οι στενοί φίλοι του Mad Clip. Επισημαίνουν πως ο 34χρονος ήταν εξαιρετικός οδηγός που ποτέ δεν έκανε βεβιασμένες κινήσεις στο τιμόνι.

Οι έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος συνεχίζονται, με τον 34χρονο τράπερ να οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/09/2021