Ελλάδα

Κερατέα – Ηλικιωμένη σώθηκε από τη φωτιά του Αυγούστου & την σκότωσε ο γιος της

03.09.2021 | 17:43 Eνσωμάτωση

Τραγική ειρωνία μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη στο Μαρκάτι Κερατέας, όπου ένας 48χρονος άνδρας σκότωσε την 85χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Η ηλικιωμένη που έπεσε νεκρή από το χέρι του γιου της, ήταν αυτή που έσωσαν στα μέσα Αυγούστου από τη φωτιά στην περιοχή άνδρες της ΟΠΚΕ.

Η μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρκάτι του Δήμου Λαυρεωτικής είχε φτάσει κοντά στα σπίτια και είχε δοθεί εντολή εκκένωσης. Ο δήμαρχος είχε κάνει έκκληση στις Αρχές για βοήθεια σε μια ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα, που έχει εγκλωβιστεί.

Στο σημείο έφθασε πρώτη μια ομάδα της ΟΠΚΕ και οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους την 86χρονη και την έβγαλαν έξω από το σπίτι.

Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πέπεσε νεκρή από το χέρι του γιού της.

Την σκότωσε ο γιος της

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 48χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, πλησίασε τη μητέρα του και κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό της.

Ο δράστης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο μητροκτόνος τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου μίλησε στον αξιωματικό υπηρεσίας και ομολόγησε την πράξη του.

Σήμερα, ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς πως την σκότωσε γιατί ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι και δεν τον αναγνώριζε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 03/09/2021