Αθλητικά

Εθνική Ελλάδος – Φιλικό προετοιμασίας ενόψει… Κοσόβου

31.08.2021 | 14:19 Eνσωμάτωση

Η αρχή ήταν ιδανική… ενθουσιασμός για την ισοπαλία στο ματς με την Ισπανία, η συνέχεια προβλημάτισε: 1-1 με τη Γεωργία στην Τουμπα και πλέον ζητείται σταθερότητα. Η Εθνική Ελλάδας στην πορεία για την πρόκριση του μουντιάλ στο Καταρ αντιμετωπίζει στις 5 Σεπτεμβρίου το Κόσοβο στην Πρίστινα και στις 9 του ίδιου μήνα τη Σουηδία στο […]

Η αρχή ήταν ιδανική… ενθουσιασμός για την ισοπαλία στο ματς με την Ισπανία, η συνέχεια προβλημάτισε: 1-1 με τη Γεωργία στην Τουμπα και πλέον ζητείται σταθερότητα.

Η Εθνική Ελλάδας στην πορεία για την πρόκριση του μουντιάλ στο Καταρ αντιμετωπίζει στις 5 Σεπτεμβρίου το Κόσοβο στην Πρίστινα και στις 9 του ίδιου μήνα τη Σουηδία στο Ολυμπιακό στάδιο.

Πρώτη δοκιμασία το αυριανό φιλικό με την Ελβετία και νέο πρόσωπο ο Χατζηγιοβάννης στη θέση του τραυματία Τζόλη, οποίος ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή στη Βασιλεία.

«Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε μερικούς παίκτες (που θα μπορούσαν να είναι μαζί μας), αλλά αυτό σημαίνει ότι άλλοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία και είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα υπάρχει καλό κλίμα και μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν.»

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του, τους τραυματίες Φορτούνη και Πέλκα. Εκτός έμειναν και ο Μασούρας με τον Γαλανόπουλο που είχαν αρχικά κληθεί από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 31/08/2021