Ελλάδα

Μύκονος – Στα χέρια της αστυνομίας η «σπείρα με τα στρινγκ» – Η δράση τους και το μοιραίο λάθος

30.08.2021 | 06:08 Eνσωμάτωση

Ένα λάθος δύο ημίγυμνων γυναικών από την Ιταλία ήταν αυτό που οδήγησε τους άνδρες της υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου στη σύλληψη ης συμμορίας με τα στρινγκ.

Η συγκεκριμένη συμμορία έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια.

Οι δύο Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna, προσπάθησαν να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με… ερωτική διάθεση.

Ωστόσο, οι δυο νεαροί ήταν αστυνομικοί που βρέθηκαν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές.

Mια άλλη Αμερικανίδα τουρίστρια, που μόλις είχε «χάσει» το πανάκριβο κινητό της, κατάφερε να το εντοπίσει μέσω της εφαρμογής GPS που είχε εγκατεστημένη στο κινητό της.

Τόσο οι δυο Ιταλοί, όσο και η Αμερικανίδα τουρίστρια, ενημέρωσαν το προσωπικό του SantAnna για το τι τους είχε συμβεί και με τη βοήθεια της εφαρμογής GPS, τα μέλη της σπείρας, δύο γυναίκες και δύο άντρες, εντοπίστηκαν να περιφέρονται μέσα στο beach bar, αναζητώντας τα νέα υποψήφια θύματά τους.

Οι υπάλληλοι του beach bar ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη συμμορίας.

Στην κατοχή των μελών εντοπίστηκαν πέντε τσάντες, οι οποίες ανήκαν σε τουρίστες.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 30/08/2021