Ελλάδα

Επιμένει στην αθωότητά της το 31χρονο μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

30.08.2021 | 13:28 Eνσωμάτωση

Επιμένει στην αθωότητά της το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης. Η 31χρονηγυναίκα έχει υποδείξει στις αρχές άνδρα από τον οποίο είχε δεχτεί απειλές ότι θα την καταστρέψει, και υποστηρίζει ότι την παγίδευσε τοποθετώντας – εν αγνοία της όπως λέει – την κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του οχήματός της. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τον πρώην σύζυγο του μοντέλου και για την αντιδικία του ζευγαριού για την επιμέλεια του παιδιού.

Επιμένει στην αθωότητά της το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης…

Η 31χρονη έχει υποδείξει στις αρχές πρόσωπο από το οποίο είχε δεχτεί απειλές ότι θα την καταστρέψει, και υποστηρίζει ότι την παγίδευσε τοποθετώντας – εν αγνοία της όπως λέει – την κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του οχήματός της.

«Δεχόμουν απειλές»

Το μοντέλο έχει ζητήσει να εξεταστούν και τα σακουλάκια κοκαΐνης που βρέθηκαν για πιθανά αποτυπώματα τρίτων, ενώ προσκόμισε στις αρχές και απειλητικά μηνύματα σε βάρος της, τα οποία λάμβανε όπως λέει τον τελευταίο χρόνο στο κινητό της από τον εν λόγω άνδρα.

Η 31χρονη ισχυρίζεται ότι το αυτοκινητο της, μεσα στο οποιο βρεθηκαν τα 35 γραμμαρια κοκαινης ήταν ακινητοποιημενο από την περασμενη τριτη ως και την παρασκευη, μια ημέρα δηλαδή πριν τη σύλληψη της με την ίδια να βρίσκετα για διακοπές στην Ιο

Ο δικηγόρος υπεράσπισης,Αλεξης κουγιας, έχει ζητήσει να γίνει έρευνα του dna και των αποτυπωμάτων στο χώρο που βρέθηκαν τα ναρκωτικά

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 30/08/2021