Ελλάδα

Με τη συμμετοχή και επιχειρηματία η αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

29.08.2021 | 13:25 Eνσωμάτωση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από τη δικογραφία για την απαγωγή και κακοποίηση του δεκάχρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020.

Συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της αρπάγης της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την δικογραφία επιχειρηματίας από τη βόρεια Ελλάδα, φέρεται ότι ενεργώντας με πρόθεση, παρείχε βοήθεια στην απαγωγέα της ανήλικης τόσο, πριν όσο και κατά την τέλεση της πράξης που διέπραξε

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, παρείχε βοήθεια στην κατηγορουμένη με σκοπό να μεταχειριστεί η ίδια την ανήλικη σε «ανήθικες ασχολίες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του επιχειρηματία είναι για την πράξη της απλής συνέργειας σε αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών από τις 11 εως και τις 13 Ιουνίου 2020, ενώ είναι σε εξέλιξη η απαγωγή της Μαρκέλλας, ο επιχειρηματίας φέρεται να παρείχε υλική και ψυχική συνδρομή σε αυτήν, πηγαίνοντας επανειλημμένως από το σπίτι του στο διαμέρισμα της.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο επιχειρηματίας ανέφερε πως ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με την ανήλικη καθόλη τη διάρκεια της αρπάγης της.

Η βασική κατηγορουμένη της υπόθεσης παραμένει προφυλακισμένη εδώ και 14 μήνες με την οικογένεια του θύματος να ζητά να γίνει αμεσα το δικαστήριο πριν την παρέλευση του 18μηνου.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/08/2021