Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό πολιτικού – Στα μαχαίρια διοικητής & πρόεδρος εργαζομένων

27.08.2021 | 16:51 Eνσωμάτωση

Ο πρόεδρος των εργαζομένων προκαλεί και τον εισαγγελέα να επέμβει και να διερευνήσει εις βάθος την υπόθεση.

Έξω από την πύλη του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ο πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει εικονικό εμβολιασμό πολιτικού, προκαλώντας ντελίριο στους συγκεντρωμένους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

«Εισήλθε πολιτικό πρόσωπο στο ΑΧΕΠΑ. Ήρθε η ώρα να εμβολιαστεί. Και ως εκ θαύματος – οι ‘άχρηστοι’ νοσηλευτές που είναι εκεί μέσα και δεν ξέρουν να εμβολιάζουν, γιατί έχουν εμβολιάσει μόνο κάποιες χιλιάδες κόσμου – ο διοικητής του νοσοκομείου πήρε τη σύριγγα από τα χέρια της νοσηλεύτριας και είπε ‘άφησέ το, θα το κάνω εγώ στο γραφείο μου’», δηλώνει ο Χαράλαμπος Κοροξένος, πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Αποκάλυψε πως στους δρόμους της Αθήνας πωλούνται κατά κόρον ψεύτικα πιστοποιητικά. «Αν το πάμε έτσι, θα μπορούσαμε να πάρουμε όλοι ψεύτικα πιστοποιητικά όπως κατά κόρον κυκλοφορούν στην Αθήνα και τα πουλάνε!» πρόσθεσε.

«Αυτό έγινε 22 Μαΐου ημέρα Σάββατο στις 2.15 μμ. Προκαλώ τον εισαγγελέα. Ημερομηνίες έδωσα, να μπει και να δει ποιος γιατρός και ποια νοσηλεύτρια έκανε το εμβόλιο» συμπλήρωσε ο κ. Κοροξένος.

Tι απαντά ο διοικητής του νοσοκομείου

Αποδείξεις και ονόματα ζητά μέσω του LIVE NEWS ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Αν ο κύριος Κοροξενός μπορεί να προσχωρήσει σε συγκεκριμένη καταγγελία με στοιχεία και ονόματα στις αρμόδιες αρχές, αν έχει κάτι συγκεκριμένο, να βγει να το καταθέσει αλλά με στοιχεία».
Την ώρα που πρέπει να πειστούν και οι τελευταίοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, η διοίκηση του νοσοκομείου εκτιμά πως τέτοια περιστατικά αποπροσανατολίζουν από το βασικό στόχο, δηλαδή τον άμεσο εμβολιασμό.

«Ο κ. Κοροξένος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ξέρω πόσες μέρες τον μήνα είναι στο νοσοκομείο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λείπει από το νοσοκομείο 290 ημέρες τον χρόνο. Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει γνώση του τι γίνεται στο νοσοκομείο παρά μόνο ‘μου είπαν, σου είπαν, θα μου πεις, θα σου πω’»  πρόσθεσε ο κ. Παντελιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, ο εν λόγω πολιτικός ήταν από τους πρώτους που προσήλθαν για εμβολιασμό, ενώ προ μηνών είχε εκφράσει και την επιθυμία να εμβολιαστεί και νωρίτερα σε περίπτωση που υπήρχαν αδιάθετα εμβόλια.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/08/2021