Ελλάδα

Πάτρα – Άγριος ξυλοδαρμός κτηνοτρόφου – Πού αποδίδει την επίθεση

25.08.2021 | 17:22 Eνσωμάτωση

Τρεις εναντίον ενός. Οι φωτογραφίες τραβηγμένες από το παιδί του Παναγιώτη Λαλιώτη, που τρομοκρατημένο κατέγραψε τις στιγμές πριν από την άγρια συμπλοκή.

«Μπήκαν δήθεν να μου πουν κάτι και μου επιτέθηκαν».

Μια συμπλοκή που έστειλε τον 47χρονο στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, με κολάρο και χτυπήματα σε όλο του το σώμα, εκχυμώσεις και αιματώματα.

Η έρευνα της αστυνομίας λέει πως τον χτύπησαν με φτυάρι και ένα γαλλικό κλειδί. Τα χτυπήματα ήταν παντού και κυρίως στο κεφάλι. Ο ίδιος βλέπει πίσω από το χτύπημα μια παλιά κόντρα που αναβιώνει με συγγενικά του πρόσωπα.

«Τελείωσε περίπου το ’10, από το ‘10 όλα καλά. Ξαφνικά το τελευταίο διάστημα συνδέω στο μυαλό μου ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι, θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα».

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ένα συγγενικό πρόσωπο του θύματος και οι δύο του γιου.

Οι κατηγορούμενοι, μέσω του δικηγόρου τους Χρήστου Τσόλκα, δίνουν τη δική τους εκδοχή.

«Ο κύριος Λαλιώτης στον στάβλο του δεν τηρεί κανέναν υγειονομικό κανονισμό. Προ τετραμήνου είχε πεταμένα στον εξωτερικό χώρο, τέσσερις αγελάδες οι οποίες σάπιζαν όπως καταλαβαίνετε στον ανοιχτό αέρα δίπλα στο σπίτι του πελάτη μου. Από εκεί έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα».

»Τη συγκεκριμένη μέρα που δημιουργήθηκε το επεισόδιο, επεισόδιο για το οποίο κανένας δεν είναι περήφανος, να σας το ξεκαθαρίσω αυτό.

Ο δικός μου πελάτης έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πιστοποιημένες ιατροδικαστικά και ο γιος του έχει κάταγμα στο χέρι.

Ακόμα και σήμερα τα τραύματά του δεν έχουν επουλωθεί και ας έχουν περάσει 10 ημέρες. Ο ίδιος θέλει δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 25/08/2021