Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος που σκότωσε σκύλο – Υποστηρίζει ότι ήταν σε άμυνα

25.08.2021 | 18:15 Eνσωμάτωση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε σκύλο. Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του στο LIVE NEWS.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Είπε ότι ο ίδιος και το πιτ μπούλ του, δέχτηκαν επίθεση από τον άλλο σκύλο.

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο θανατώθηκε το αδέσποτο σκυλί στη Θεσσαλονίκη έχει δει ωστόσο το φως της δημοσιότητας.

Η δικογραφία τού καταλογίζει ότι επιτέθηκε και χτύπησε με μαχαίρι το τετράποδο, το οποίο δέχθηκε επίθεση κι από το δικό του σκύλο. Αποτέλεσμα ήταν να επέλθει ο θάνατος του ζώου, συνεπεία των τραυμάτων που υπέστη.

Ο δικηγόρος του κ. Θεοδωρής Καραγιάννης μιλώντας στο LIVE NEWS υποστήριξε ότι ένας άνθρωπος που «έχει σκύλο και τον υπερφροντίζει δύσκολα τρέφει τέτοια συναισθήματα κατά ζώων. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που το πιστοποιούν».

«Τα βίντεο δείχνουν συγκεκριμένη στιγμή, ένα κομμάτι. Δεν είναι από την αρχή».

«Το σώμα του εντολέα μου έχει σημάδια από τα δόντια του σκύλου, είναι όλος βαθιά σημάδια, αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί», τόνισε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 25/08/2021