Αθλητικά

UEFA SUPER CUP – Οι δηλώσεις των δύο προπονητών λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

11.08.2021 | 21:20 Eνσωμάτωση

Πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του UEFA SUPER CUP οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις.

«Κάποια από τα παιδιά ίσως να αρχίσουν, αλλά χρειάζεται να έχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, ποιος μπορεί να ολοκληρώσει το ματς για εμάς. Και ποιος είναι καλύτερος να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Και ποιος μπορεί να έχει καλή απόδοση, ερχόμενος από τον πάγκο.

»Ποιος είναι καλύτερος και νιώθει μεγαλύτερη άνεση να αρχίσει. Αυτή θα είναι η πρόκληση σήμερα και το σημαντικότερο είναι να μην χαθούμε σε όλες αυτές τις σκέψεις γιατί είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπως προανέφερα. Δεν είναι για να δώσουμε αγωνιστικό χρόνο στους παίκτες και δεν είναι μόνο για να μοιράσουμε χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο της σεζόν και θέλουμε να νικήσουμε», σημείωσε ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ

«Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία να παίξουμε εναντίον της κατόχου του Champions League. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αυτό μας δίνει κίνητρο. Έχει (Τσέλσι) την δυνατότητα να υπογράψει παίκτες όπως ο Λουκάκου, ενδεχομένως. Αλλά εμείς επίσης έχουμε την δική μας φήμη. Έχουμε την περηφάνια μας. Βρισκόμαστε εδώ για να κυνηγήσουμε την ευκαιρία. Έχουμε κίνητρο», σημείωσε ο προπονητής της Βιγιαρεάλ Ουνάι Έμερι.

Videos & Απoσπάσματα από Τσέλσι – Βιγιαρεάλ | Pre Game - 11/08/2021