Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες – Εκτός τελικού ο Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ

31.07.2021 | 13:45 Eνσωμάτωση

Εκτός τελικού στο επί κοντώ έμεινε ο Κώστας Φιλιππίδης, ενώ άτυχη στάθηκε η Ελισάβετ Περισίδου στον προκριματικό των 100 μέτρων με εμπόδια.

Πάνω στις δάφνες του χρυσού Ολυμπιονίκη αναπαύεται ο Στέφανος Ντούσκος ετοιμάζοντας παράλληλα το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Αναμένεται αύριο στην Αθήνα, απ’ όπου θα αναχωρήσει αμέσως για τα Γιάννινα με τις αποσκευές του γεμάτες από το χρυσό μετάλλιο και πολλές αναμνήσεις.

Στον στίβο, ο Κώστας Φιλιππίδης πήδηξε 5.50 στον προκριματικό και αποκλείστηκε από τον τελικό. Εκτός τελικού στη δισκοβολία γυναικών έμεινε και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία με επίδοση 59.18 κατέλαβε τη 19η θέση.

Μεγάλη άτυχη ήταν η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία αμέσως μετά την εκκίνηση του προκριματικού των 100 μέτρων με εμπόδια τραυματίστηκε και εγκατέλειψε.

Στην άρση βαρών, ο Θοδωρής Ιακωβίδης σήκωσε 156 κιλά στο αρασέ, 182 στο επολέ ζετέ και 338 στο σύνολο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο δεύτερο γκρουπ της κατηγορίας των 96 κιλών. Αμέσως μετά τον αγώνα του ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Στην ιστιοπλοΐα, ο Γιάννης Μιττάκης τερμάτισε 11ος και 8ος αντίστοιχα στις δύο σημερινές ιστιοδρομίες και βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία των Finn.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 31/07/2021