Πολιτική

Τσίπρας: Αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση του κορωνοϊού – Να αποκαταστήσει την εικόνα του νησιού

22.07.2021 | 22:05 Eνσωμάτωση

Καμπάνια για την αποκατάσταση της εικόνας της Μυκόνου ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από την κυβέρνηση, κατά την περιοδεία του στο «Νησί των Ανέμων».

Διπλό κάλεσμα στην κυβέρνηση να ξεκινήσει επιθετική καμπάνια αποκατάστασης της εικόνας της Μυκόνου απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το πρώτο νησί της χώρας που μπήκε σε καθεστώς τοπικών περιοριστικών μέτρων.

«Είναι και το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας.  Όταν κάνεις για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε έναν χρόνο το ίδιο λάθος, τότε δεν πρόκειται για αστοχία ή ατυχία, αλλά για ανικανότητα», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας σπεύδει σε διάφορα μέρη για να ανακοινώσει μια καταστροφή που ποτέ δεν επέρχεται, απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Δεν υπάρχει, ούτε επιβλήθηκε ποτέ lockdown στη Μύκονο. Καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός και να μη δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό. Ειδικά σε ό,τι αφορά κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς», ήταν η απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το κέντρο υγείας Μυκόνου και συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές.

Έπειτα, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Μυκόνου και συμμετείχε σε σύσκεψη με φορείς του νησιού.

«Θα πρέπει να γίνει και μια πολύ σοβαρή προσπάθεια αποκατάστασης  αυτής της πληγής στη δημόσια εικόνα του ελληνικού τουρισμού και της Μυκόνου με πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, για να γίνει μια πολύ επιθετική καμπάνια», είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ΕΣΥ στους τουριστικούς προορισμούς.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/07/2021