Ελλάδα

Ηλιούπολη: Σοκάρει η κατάθεση της 19χρονης – Η κόρη του αστυνομικού ζούσε στο σπίτι «κολαστήριο»

17.07.2021 | 13:21 Eνσωμάτωση

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την αστυνομία η φωτογραφία του 39χρονου αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη. Στο διαμέρισμα της φρίκης έμενε και η 9χρονη κόρη του αστυνομικού, την επιμέλεια της οποίας διεκδικεί η πρώην σύζυγος του και μητέρα του παιδιού.

Τον δρόμο της φυλακής πήρε και τρίτο πρόσωπο. Ένας 32χρονος ο οποίος κατηγορείται από το κορίτσι ότι την εξέδιδε από την ηλικία των 16 ετών σε φίλους του έναντι 70 ευρώ. Η περιγραφές της κοπέλας σοκάρουν.

Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή και σκοπός είναι να βρεθούν και άλλα τυχόν θύματα του 39χρονου αστυνομικού

Είχε μαζί του και την 9χρονη κόρη του

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Στο διαμέρισμα που έζησε τη φρίκη η 19χρονη έμενε και η εννιάχρονη κόρη του αστυνομικού την επιμέλεια της οποίας   διεκδικεί  η πρώην σύζυγος του και μητέρα του παιδιού.

Προφυλακίστηκε και τρίτος κατηγορούμενος

Απολογία ενώπιον της 16ης ανακρίτριας έδωσε ένας 32χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών την 19χρονη που κατήγγειλε τον 39χρονο σύντροφο της, αστυνομικό, ότι την κακοποιούσε στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Ηλιούπολης.

Ο  32χρονος,  αντιμετωπίζει το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, ενώ, στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

Ανατριχιαστική κατάθεση

Στην κατάθεση της η 19χρονη ανέφερε όλα όσα έζησε στα χέρια του 32χρονου κατηγορούμενου

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο … με έβαζε να κάνω και ο…, 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο … μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», είπε η 19χρονη.

Στο… ρόλο του 32χρονου αναφέρθηκε και ο πατέρας της 19χρονης στην απολογία του, επισημαίνοντας ότι γνώριζε τις επαφές του με την κόρη του.

Αυτό που εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές είναι εάν υπάρχει σύνδεση και σχέση του 39χρονου με τον 32χρονο τους οποίους και τους δύο καταγγέλλει η 19χρονη ότι την εξέδιδαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 17/07/2021