Ελλάδα

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Κύκλωμα σωματεμπορίας «βλέπει» η ΕΛΑΣ πίσω από το μαρτύριο της 19χρονης

15.07.2021 | 13:27 Eνσωμάτωση

Η φρίκη στην Ηλιούπολη που βίωσε η 19χρονη τόσο από τον πατέρα της που τη βίαζε από τα 11 της χρόνια όσο και από τον επίορκο αστυνομικό που φέρεται να την εξέδιδε δεν έχει τέλος. Ο επίορκος αστυνομικός στην απολογία του έριξε όλη την ευθύνη στην κοπέλα, ενώ οι αρχές ψάχνουν την ύπαρξη κυκλώματος σωματεμπορίας πίσω από όλα αυτά.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 39χρονου αστυνομικού ο οποίος εξέδιδε και κακοποιούσε τη 19χρονη κοπέλα στο διαμέρισμα κολαστήριο της Ηλιούπολης συνεχίζονται με τις αρμόδιες αρχές να ψάχνουν την ύπαρξη κυκλώματος σωματεμπορίας στο οποίο ενδεχομένως συμμετέχουν κι άλλοι αστυνομικοί.

«Ήθελε να με εκδικηθεί»

Ο 39χρονος αστυνομικός ο οποίος πλέον κρατείται στις φυλακές Τρίπολης από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και ρίχνει «βολές» στη 19χρονη, λέγοντας ότι εκδιδόταν, έκανε ναρκωτικά και τον κατήγγειλε για να τον εκδικηθεί.

Το… συμβόλαιο

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου ο 39χρονος, προσωρινά κρατούμενος πλέον, αστυνομικός μαζί με τη 19χρονη, αν κι ίδιος το αρνείται, είχαν βρεθεί στα γραφεία εταιρίας παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Η κοπέλα μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία για τη συμμετοχή σε ταινίες.

Πλέον, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος ο οποίος φέρεται να εξέδιδε την 19χρονη σε ηλικία 16 ετών, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας για την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση, συνεχίζονται.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 15/07/2021