Ελλάδα

Σεπόλια: Μητέρα κατηγορείται ότι πήγε να πνίξει την 4χρονη κόρη της – Την «παγίδευσε» με κάμερα ο πρώην σύντροφός της

14.07.2021 | 08:41

Μία περίεργη και τραγική υπόθεση εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια, όταν μία μητέρα πιάστηκε on camera να φράζει με τα χέρια της το στόμα της κόρης της.

Πρόκειται για μία οικογένεια με τρία παιδιά που ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες στα Σεπόλια. Μάλιστα, υπήρξε κινητοποίηση μέσω social media προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά η οικογένεια.

Η φωτογραφία που είδε στο φως της δημοσιότητας απεικονίζει τη μητέρα να τοποθετεί τα χέρια της στο στόμα του κοριτσιού προκειμένου να σταματήσει να κλαίει. Πρόκειται για υλικό από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο πρώην συντροφός της, όταν είχε αντιληφθεί τις πρώτες ενδείξεις επιθετικής συμπεριφοράς εκ μέρους της γυναίκας.

«Όταν ο πατέρας αντιλήφθηκε τη συμπεριφορά της συζύγου του τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο προκειμένου να παρακολουθεί τα παιδιά, καθώς ανησυχούσε. Από το υλικό της κάμερας προέκυψε αυτό το περιστατικό. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν καταγγελία στην εισαγγελία ανήλικων», δήλωσε η δικηγόρος Μαριζάννα Κικκίρη.

Από την πλευρά της, η μητέρα υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πατέρα του ενός εκ των τριών παιδιών της, όχι μόνο εκείνη, αλλά και τα παιδιά της. Παράλληλα, ισχυρίζεται πως έχει καταθέσει μήνυση, κάτι που η δικηγόρος του πρώην συντρόφου της υποστηρίζει πως δεν ισχύει.

Επιπλέον, η μητέρα υποστήριξε πως ο πρώην συντροφός της έδωσε το βίντεο για λόγους αντεκδίκησης.

Τα παιδιά πλέον βρίσκονται σε δομές του Χαμόγελου του Παιδιού, ενώ έχει γίνει γνωστό πως στο παρελθόν είχαν γίνει και εκεί καταγγελίες.

«Υπάρχει πρόβλημα επιθετικότητας και κακοποίησης. Όλα ξεκινάνε μέσα από την οικογένεια, από την κακοποιητική σχέση που δημιουργείται μέσα σε ένα σπίτι και γι’ αυτό βλέπουμε πολλά εγκλήματα. Εγκληματίες δημιουργούν οι οικογένειες. Αυτές οι υποθέσεις πρέπει να φτάνουν στη δικαιοσύνη, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μετά τα παιδιά. Θα πρέπει να σπάσει ο κύκλος αυτός όπου η κακοποίηση διαδέχεται την κακοποίηση», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ - 14/07/2021

Ελλάδα