Ελλάδα

Σκαρμούτσος για νέα μέτρα σε εστίαση: Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά πρέπει να τηρούμε τους νόμους

12.07.2021 | 21:50

Την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσουν μόνο εμβολιασμένους οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης σχολίασε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

«Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Είναι σημαντικό που ανοίγουν οι εσωτερικοί χωρίς, έστω και μόνο με εμβολιασμένους. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, όπως το πώς θα γίνονται οι έλεγχοι, αν θα πρέπει το προσωπικό μας είναι εμβολιασμένο» σχολίασε ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων, Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η εφαρμογή ελέγχου των πιστοποιητικών εμβολιασμού στην εστίαση «διαβάζει» μόνο τα έγγραφα των κατοίκων της ΕΕ κι έτσι «θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους τουρίστες που δεν είναι από ΕΕ».

Στο ερώτημα τι θα κάνει αν κάποιος ανεμβολίαστος προσπαθήσει να εισέρθει σε εσωτερικό χώρο καταστήματός του, ο κ. Σκαρμούτσος τόνισε ότι «δεν πρέπει να είμαστε παραβάτες. Πρέπει να καλέσουμε την αρμόδια αρχή, την αστυνομία να απομακρύνει τον πολίτη».

«Να καταλάβουμε όλοι πόσο δύσκολες ώρες διανύουμε. Δεν πήραμε εμείς τις αποφάσεις, όμως ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να τηρήσουμε τους νόμους» πρόσθεσε.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/07/2021

Ελλάδα