Ελλάδα

Ηλιούπολη: Το χρονικό της απόδρασης της 19χρονης από το διαμέρισμα – κολαστήριο

12.07.2021 | 13:37 Eνσωμάτωση

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης από αστυνομικό της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Η κοπέλα κακοποιούνταν συστηματικά από 39χρονο αστυνόμο, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται. Ο εφιάλτης της στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, με τον οποίο η 19χρονη διατηρούσε σχέση, κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες. Στη φρικιαστική υπόθεση έγινε έπειτα γνωστό πως εμπλέκεται και ο πατέρας της ο οποίος την κακοποιούσε από τότε που ήταν 11 ετών.

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε από την ηλικία των 11 ετών μία 19χρονη.

Ο πατέρας της στον οποίο οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ένας συνάδελφος τους, αστυνομικός, ο οποίος επίσης συνελήφθη την εξέδιδε και την ξυλοκοπούσε.

«Αυτός δεν είναι αστυνομικός κατά την άποψη μου. Πρέπει να ανοίξουν στόματα, να καταλάβουν κάποιοι ότι ως εδώ η βία».

Η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι-κολαστήριο στην Ηλιούπολη όπου διέμενε με τον αστυνομικό και να καταγγείλει τον εφιάλτη που ζούσε στις αστυνομικές αρχές.

«Μου είχε κινήσει την περιέργεια ο τρόπος που με κοίταγε σαν να ήθελε κάτι να μου πει».

Το 19χρονο κορίτσι κατάφερε να αποδράσει από το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου ζητώντας βοήθεια από μία υπάλληλο καφετέριας που βρίσκεται στα 200 μέτρα. Στην συνέχεια, περιέγραψε με λεπτομέρεια στους αδιάφθορους τα όσα φρικτά υπέστη.

Η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς από την ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17, κακοποιούνταν συστηματικά από τον πατέρα της, γνώρισε τον αστυνομικό πριν από δύο μήνες και σύναψαν σχέση.

«Ήταν άνθρωποι αμίλητοι. Αυτό που βλέπαμε ήταν πολλά αυτοκίνητα να έρχονται με κοπέλες πολύ όμορφες».

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Κι εγώ τώρα το μαθαίνω ότι δίπλα σας, συνέβαιναν αυτά τα πράγματα…»

Η 19χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος την απειλούσε με το όπλο και είχε προχωρήσει σε αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της, ενώ, την είχε αναγκάσει να κλείσει και όλους τους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επί 1, 5 μήνα, την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη.»

«Μιλάμε για σοβαρή περίπτωση…Δεν μας έλεγε κανένας καλημέρα από όλους αυτούς»

Για την υπόθεση, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου, ο οποίος φέρεται να συνέδραμε τον αστυνομικό στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο ενώπιον της ανακρίτριας.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 12/07/2021