Ελλάδα

Ηλιούπολη: Κύκλωμα trafficking «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την φρικιαστική υπόθεση

12.07.2021 | 20:28 Eνσωμάτωση

Την ύπαρξη κυκλώματος trafficking πίσω από την φρικιαστική υπόθεση της φυλάκισης και κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται, σύμφωνα με «το Bήμα» και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συσχέτιση του 39χρονου, τελών σε αργία, αστυνομικού με εταιρία παραγωγής ταινιών, πορνογραφικού περιεχομένου, η οποία φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα σωματεμπορίας γυναικών από  χώρες των Βαλκανίων και του ανατολικού μπλοκ.

Συνδετικός κύκλος του κυκλώματος και του αστυνομικού φέρεται αλλοδαπός, με καταγωγή από Βαλκανική χώρα.

Τρεις συνεργοί του αστυνομικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 19χρονη κοπέλα έχει κατονομάσει τουλάχιστον τρία ακόμα πρόσωπα, πλην του 39χρονου, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην εμπορία γυναικών.

Ήδη, με ένταλμα σύλληψης αναζητείται ένα ακόμα πρόσωπο, φερόμενος συνεργός του αστυνομικού στην εμπορία γυναικών.

 «Δεν ήταν οικογενειακό σπίτι»

Αποκαλυπτική για τη δράση του φερόμενου κυκλώματος είναι η μαρτυρία γυναίκας, κατοίκου της περιοχής. Όπως λέει στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Ηλιούπολης μπαινόβγαιναν πολλοί, μεταξύ των οποίων ένας νεαρός με μαύρο αυτοκίνητο, που έφερνε κοπέλες.

«Την νάρκωνε»

Οι περιγραφές της 19χρόνη η οποία είχε ήδη βιώσει για μία εξαετία έναν Γολγοθά από τον ίδιο της τον πατέρα για όσα βίωσε στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, σοκάρουν.

Ο 39χρονος αστυνομικός και πατέρας της 19χρονης απολογούνται τη Τρίτη το πρωί για τις συνολικά 14 κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βάρος του σώματος και της ψυχής της νεαρής κοπέλας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 12/07/2021