Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Ο παππάς με το βιτριόλι εξομολόγησε τον συζυγοκτόνο

11.07.2021 | 13:22 Eνσωμάτωση

Ιστορίες κρατουμένων που απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα περιπλέκονται μεταξύ τους στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, απόλυτα προσαρμοσμένος στις συνθήκες που επικρατούν στη ΣΤ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού είναι, σύμφωνα με όσα λέει ο δικηγόρος του στο MEGA, ο 33χρονος πιλότος, σχεδόν είκοσι ημέρες μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να οδηγηθεί στις φυλακές για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν.

Μάλιστα, αναμένει και την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών για τον χώρο που θα εργαστεί.

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάϊν κρατείται σε διπλανό κελί από τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθώτη μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους. Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» οι φύλακες τον έχουν δει να συνομιλεί με τον παρουσιαστή αλλά και άλλους κρατούμενους, δείχνοντας απαθής για όσα έκανε.

Εξομολογήσεις στις φυλακές

Για λίγες ημέρες στη ΣΤ’ πτέρυγα κρατήθηκε και ο αρχιμανδρίτης που σκόρπισε τον τρόμο στη Μονή Πετράκη όταν πέταξε καυστικό υγρό και τραυμάτισε επτά Μητροπολίτες, τον γραμματέα και τον φρουρό του συνοδικού δικαστηρίου.

Ο ιερέας μάλιστα σύμφωνα με τον δικηγόρο του διατηρεί άψογες σχέσεις με όλους τους κρατουμένους, αρκετούς εκ των οποίων τους έχει…εξομολογήσει. Μεταξύ αυτών και ο 33χρονος πιλότος.

Στις φυλακές Κορυδαλλού αυτήν την περίοδο πέρα από τον 33χρονο πιλότο, τον ιερέα με το καυστικό υγρό και τον Μένιο Φουρθιώτη, κρατούνται ακόμα ο ελαιοχρωματιστής ληστής των πινάκων της Εθνικής Πινακοθήκης, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος και  ο Παναγιώτης Βλαστός.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 11/07/2021