Ελλάδα

Πάτρα: Σχεδίαζαν «κορωνοπάρτι» στην πλαζ, αλλά τους πρόλαβε η αστυνομία

10.07.2021 | 13:19 Eνσωμάτωση

Δυναμική επέμβαση της αστυνομίας στην Πάτρα. Έδωσε τέλος σε πάρτι στην παραλία πριν καν αρχίσει, και πριν στηθούν ηχεία, κονσόλες και τα φωτορυθμικά, ενώ σταμάτησε και γλέντι γάμου ελληνοαμερικανικών όπου οι καλεσμένοι χόρευαν ενώ απαγορεύεται. Οι αστυνομικοί «σφράγισαν» το κέντρο, επέβαλαν πρόστιμο και προσήγαγαν τον ιδιοκτήτη.

Σχέδια για ένα ακόμη πάρτι στην πλαζ το βράδυ της Παρασκευής είχαν κάνει κάποιοι, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Λίγο μετά τις 22.30 το βράδυ της Παρασκευής και ενώ ετοιμαζόταν να στηθεί άλλο ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι στην Πλαζ, μια συντονισμένη έφοδος της Αστυνομίας της Πάτρας έφερε τα πάνω κάτω.

Οι αστυνομικοί έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους διοργανωτές έτοιμους να ξεφορτώσουν τον εξοπλισμό τους: ηχεία, κονσόλα ήχου, φωτορυθμικά βρέθηκαν σε όχημα που είχε σταθμεύσει κοντά στην παραλία.

Ο εξοπλισμός άμεσα κατασχέθηκε, ενώ την επιχείρηση συντόνιζε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος Γ. Κυριακόπουλος και συμμετείχαν άνδρες της ΟΠΚΕ και αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια προειδοποιητική κίνηση της Αστυνομίας, απέναντι σε όσους προσπαθούν να βρουν ξανά πρόσφορο έδαφος για οτιδήποτε θα έβαζε σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Συλλήψεις λόγω… χορού

Την ίδια ώρα, σε γαμήλιο γλέντι που πραγματοποιήθηκε προ ημερών σε χώρο στα Ροΐτικα Αχαΐας, διαπιστώθηκε ότι οι καλεσμένοι σε γάμο χόρευαν, πράγμα που απαγορεύεται βάσει των νέων περιορισμών που έχουν τεθεί σε ισχύ.

Αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία και ο υπεύθυνος του καταστήματος να συλληφθεί, και να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νιόπαντρο ζευγάρι είχε έρθει από τις ΗΠΑ για να παντρευτεί στην Ελλάδα.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 10/07/2021