Ελλάδα

Εντοπίστηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί – Την εξέδιδε άνδρας μέσω διαδικτύου

07.07.2021 | 06:19 Eνσωμάτωση

Στη σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να κρατούσε παράνομα μια 17χρονη από τη Ρουμανία προχώρησαν οι αρχές.

Ο άνδρας μέσω διαδικτύου και ροζ αγγελίας που είχε βάλει την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται με άνδρες.

Μαζί με τον μαστροπό συνελήφθη και ένας έλληνας που διαχειριζόταν τη σελίδα με τις ροζ αγγελίες αλλά και μια γυναίκα που έκλεινε τα ραντεβού.

Η 17χρονη κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη σεξουαλική κατάσταση και παρακολουθείται από τους ψυχολόγους της Αστυνομίας.

Κατά το παρελθόν, η 17χρονη, είχε βιαστεί και από τον αδερφό της.

Τέλος τα beach πάρτι σε μαγαζί της παραλιακής μετά από συρροή κρουσμάτων

Σάλος προκλήθηκε για τα πάρτι σε beach bar στην παραλιακή. Δύο παραλιακά κέντρα έγιναν εστία μολύνσεων καθώς μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν πάνω από 80 συρροές.

Ειδικότερα, σε beach bar της περιοχής του Αλίμου, έγιναν μαθητικά πάρτι που συμμετείχαν σχολεία από διάφορες περιοχές. Τους αρχικούς φόβους και τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ορισμένοι από τους μαθητές που νόσησαν.

Στο μεγάλο πάρτι που ετοιμαζόταν από τις αρχές Ιουνίου για το τέλος της σχολικής χρονιάς έδωσαν το παρόν μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Τις επόμενες μέρες ορισμένοι από τους μαθητές άρχισαν να παρουσιάζουν τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα και τα τεστ που έκαναν βγήκαν θετικά.

Πρώτοι περιορισμοί

Μετά την έκρηξη κρουσμάτων με 1797 νέες μολύνσεις, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε χθες σε έκτακτες ανακοινώσεις αναφέροντας νέους κανόνες για την εστίαση.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, υπάρχει αλματώδης αύξηση κρουσμάτων ιδίως στους νέους, και «έδειξε» τον συνωστισμό σε χώρους διασκέδασης. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπου το 66% των κρουσμάτων που καταγράφηκαν ήταν ηλικίας 15-24 ετών, ενώ η θετικότητα στους δήμους Αλίμου και Γλυφάδας ανήλθε σε 6,1 και 8,4% αντίστοιχα.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 07/07/2021