Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

07.07.2021 | 14:02

Στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Σαν Φρανσίσκο θρασύτατοι ληστές έκλεψαν πανάκριβες τσάντες από μαγαζί στο κέντρο της πόλης. Την ίδια ώρα στο Μίσιγκαν πυροσβέστης σώθηκε την τελευταία στιγμή όταν δεξαμενή προπανίου εξερράγη την ώρα που προσπαθούσε να πλησιάσει σε σπίτι που είχε πιάσει φωτιά, ενώ στην Ρωσία οι ειδικές δυνάμεις της χώρας εκπαιδεύουν σκύλους για πτώσεις από τα 13.000 πόδια.

Τα νέα μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ρωσίας είναι τετράποδα… Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύουν εδώ και κάποιους μήνες σε πτώσεις από τα 13.000 πόδια ύψος σκύλους. Στόχος του συγκεκριμένου εγχειρήματος είναι να μπορούν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, μαζί με τον εκπαιδευτή τους, να φτάνουν σε δυσπρόσιτα σημεία και να επιχειρούν πριν φτάσουν οι χερσαίες δυνάμεις. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία εννέα πτώσεις και οι τετράποδοι “κομάντος” ανταποκρίνονται εξαιρετικά.

ΗΠΑ – ΜΙΣΙΓΚΑΝ

Ένα σπίτι φλέγεται στην κομητεία Κεντ του Μίσιγκαν. Στο σημείο φτάνει πυροσβεστικό όχημα και πυροσβέστης πλησιάζει το οίκημα προκειμένου να δει εάν μέσα υπάρχουν άνθρωποι…

Η δεξαμενή προπανίου που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι εκρήγνυται…

Ο πυροσβέστης σώζεται την τελευταία στιγμή…

Οι κάτοικοι του σπιτιού το είχαν εγκαταλείψει λίγη ώρα νωρίτερα όταν ένας γείτονας τους ενημέρωσε για την φωτιά. Σύμφωνα με τις αρχές του Μίσιγκαν πέρα από υλικές ζημιές δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

ΗΠΑ – ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ

Λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο εννέα θρασύτατοι ληστές “σηκώνουν” πανάκριβο κατάστημα με τσάντες στην καρδιά της πόλης… Την στιγμή καταγράφουν κάμερες ασφαλείας. Το κέντρο του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ληστών.

«Το λέμε εδώ και χρόνια στους πολιτικούς φορείς του Σαν Φρανσίσκο, πως πρόκειται για ένα πρόβλημα που μεγαλώνει και αυτοί κωφεύουν.»

Η κατακόρυφη αύξηση των κλοπών στην πόλη και η αδυναμία των αρχών να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις οδηγούν τις μεγάλες αλυσίδες να κλείνουν τα καταστήματά τους νωρίτερα προκειμένου να προστατευτούν.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 07/07/2021

Κόσμος