Ελλάδα

Χριστίνα Κεφάλα: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό η παίκτρια του Survivor

06.07.2021 | 16:47 Eνσωμάτωση

Το εντυπωσιακό μοντέλο με την μαχητικότητα που επέδειξε σε γνωστοί ριάλιτι επιβίωσης καλείται τώρα να δώσει την πιο μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια με αυτή την φωτογραφία, με την πεταλούδα στο χέρι στο κρεβάτι του νοσοκομείου αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό που προκάλεσε πνευμονία. Στο Live News θα μιλήσει για το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια με τον κορωνοϊό σαν αστείο για να καταλήξει σε μία αδιανόητα σκληρή μάχη.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι… έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό», δήλωσε.

Η ίδια μετά την περιπέτεια της θα πει πως ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη ασπίδα και κάνοντας την αυτοκριτική της υποστηρίζει πως ήταν λάθος ότι το αμελούσε.

«Και που φοβόμουνα για να το κάνω το εμβόλιο, τελικά καλύτερα να το κάνουμε, γιατί εντάξει είναι πολύ δύσκολο τελικά να τον περνάς τον κορωνοϊό. Κι εγώ στην αρχή έλεγα φοβάμαι τώρα πώς να το κάνω το εμβόλιο και ποιο εμβόλιο να κάνουμε, αλλά τελικά ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Καλύτερα να το κάνουμε παρά να περνάμε αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αμα το περάσεις σε βαριά μορφή, καταρρέει ο οργανισμός, δηλαδή εγώ ένιωσα το σώμα μου… τα κόκκαλά μου… υπέφερα δηλαδή στον πόνο γενικά και στον πυρετό, οπότε καλό νομίζω είναι να μην το… ειδικά σε μεγάλες ηλικίες να σου γίνει κιόλας και πνευμονία θα είναι το χειρότερο» πρόσθεσε.

«Ας προτρέψουμε κάτι όσο μπορούμε αν είναι θα είναι για καλό έτσι και αλλιώς και οι γιατροί εδώ λένε είναι υπέρ του εμβολίου. Λογικά είναι για καλό το εμβόλιο τελικά. Εντάξει και εγώ το φοβόμουνα να το κάνω αλλά έπρεπε να έχει γίνει για να αποτρέψω και αυτό. Γιατί τώρα είναι ταλαιπωρία του οργανισμού μου. Είναι η κόπωση, κόβεται το σώμα σου δε μπορείς να κουνηθείς τίποτα… είναι… Πονάνε τα κόκκαλα, πονάνε οι μύες, πονάνε όλα… το κεφάλι από τον πυρετό», είπε και πρόσθεσε ότι στενοχωρήθηκε που έχασε τον τελικό του Survivor.

Η Χριστίνα Κεφάλα τώρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου θα ξεκινήσει μία νέα μάχη για να πειστούν οι φίλοι της και όσοι την ακολουθούν να εμβολιαστούν για να πάρουν την ζωή τους πίσω.
Ελπίδα της είναι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτεια της που την έχει καταβάλει και την κάνει να υποφέρει.

Στόχος της θα πει είναι από την νέα περιπέτεια να βγει πιο δυνατή όμως όσοι την ακούν δεν χρειάζεται να μπουν στην ίδια ταλαιπωρία, αφού το εμβόλιο μπορεί να τους θωρακίσει.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 06/07/2021