Ελλάδα

Καταγγελία στο Mega: Έχει γεννήσει η σύζυγός του από τον Οκτώβρη του ’20 και ακόμα δεν έχει πάρει τα χρήματα του ΕΦΚΑ

05.07.2021 | 08:17

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ο κ. Βαγγέλης που η σύζυγός του γέννησε τον Οκτώβριο, και ακόμα περιμένει τα χρήματα που δικαιούται από τον ΕΦΚΑ.

«Γέννησε η γυναίκα μου τον Οκτώβριο του ‘20 και από το Φεβρουάριο είχε αναρρωτική άδεια από τη δουλειά λόγω επαπειλούμενης κύησης. Φτιάχτηκε ένα πρόγραμμα από τον ΕΦΚΑ το “Μένουμε Σπίτι” και στέλναμε τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά. Περάσαμε από την επιτροπή τέλη Μαΐου για το Φεβρουάριο, και οι πληρωμές έγιναν 10-15 ημέρες πριν γεννηθεί το παιδί. Αλλά είχε γίνει λάθος της επιτροπής και δεν είχαν χρεωθεί δύο μήνες. Είχα μια επικοινωνία μαζί τους Δεκέμβριο, και πάλι τον Απρίλιο του ‘21. Έχουν στείλει υπενθύμιση από τον ΕΦΚΑ στην Πετρούπολη για το θέμα στην ανώτατη υγειονομική επιτροπή του Χαϊδαρίου. Από εκεί δεν έχω απάντηση, ούτε σηκώνουν τα τηλέφωνα, ούτε τίποτα», εξήγησε ο κ. Βαγγέλης.

«Γέννησε τον Οκτώβρη και πληρωθήκαμε ένα μήνα πριν γεννήσει. Για αυτούς του δύο μήνες, που υπολείπονται, στο κατάστημα του ΕΦΚΑ της Πετρούπολης μου λένε ότι τα έχουν στείλει στο Χαϊδάρι, και στο Χαϊδάρι δε σηκώνουν τηλέφωνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 05/07/2021

Ελλάδα