Ελλάδα

Αλόννησος: Στην αγκαλιά της γιαγιάς της η μικρή Λυδία

01.07.2021 | 13:21 Eνσωμάτωση

Τις πρώτες ημέρες της νέας της ζωής στην Αλόννησο περνά η μικρή Λυδία, στην αγκαλιά της γιαγιά της αλλά ολοκλήρου του νησιού που έχει γίνει μια οικογένεια για να βοηθήσει στο μεγάλωμα του παιδιού. Την ίδια ώρα, ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος πατέρας της, συνεχίζει την προκλητική του στάση και μέσα από τη φυλακή λέγοντας ότι νιώθει ανακουφισμένος που το μωρό θα μεγαλώσει με τη μητέρα της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Η μικρή Λυδία στην αγκαλιά της γιαγιάς της στην Αλόννησο. Στο σπίτι με θέα τη θάλασσα. Στο ίδιο σπίτι που μεγάλωσε η μητέρα της, Καρολάιν. Το μωρό που στερήθηκε το χάδι, την ανάσα, τη μυρωδιά της μάνας, μόλις στους 11 μήνες της ζωής του.

Η γιαγιά Σούζαν στα μάτια της βλέπει την 20χρονη κόρη που έχασε τόσο άδικα. Το κλάμα, το γέλιο και η αγκαλιά της μικρής είναι η μόνη παρηγοριά στον αβάσταχτο πόνο. Η καρδιακή φίλη της μητέρας της Καρολάιν μετέφερε στο Mega τα λόγια της γιαγιάς Σούζαν.

Μηνύματα μέσα από τη φυλακή

Την ώρα που η κόρη του, που άφησε ορφανή από μητέρα βρίσκεται στην Αλόννησο στην αγκαλιά της γιαγιάς της, ο 33χρονος συζυγοκτόνος μέσα από τις φυλακές υποκριτικά δηλώνει ικανοποιημένος που η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει στην Αλόννησο.

Δίνει τις δικές του απαντήσεις, ακόμα και στα όσα ακούστηκαν για το ότι η οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν χρηματοδοτούσε το ζευγάρι.

Ο 33χρονος επιχειρεί να διαψεύσει τους γονείς της Καρολάιν για τα έξοδα της κηδείας.

Σκοπιμότητες βλέπει και πίσω από τα όσα ακούστηκαν τόσο για ενδεχόμενη σχέση του με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες, όσο και με τις αναφορές για ταξίδι στη Σούδα

Η τελευταία διάψευση του πιλότου, έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν.

Ο πιλότος συνεχίζει να ενημερώνεται για την κάθε εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση με ξεκάθαρο στόχο να φτιάξει το προφίλ του πριν κριθεί στο δικαστήριο.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 01/07/2021