Ελλάδα

Σούζαν Κράουτς για τη μικρή Λυδία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου»

30.06.2021 | 18:01 Eνσωμάτωση

Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς υπογράμμισε μέσω γνωστών και φίλων ότι είναι χαρούμενη που θα έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της Λυδία.

Όπως τόνισαν άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των γονιών της αδικοχαμένης Καρολάιν, θέλουν να μιλούν μόνο για τα θετικά και όχι για τα τραγικά περιστατικά τους έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό.

Επίσης, υπογράμμισαν ότι θέλουν να δώσουν όλο τους το βάρος στην ανατροφή της μικρής Λυδίας -που άλλαξε σπίτι για τρίτη φορά μέσα σε 1,5 μήνα- και να καταφέρουν να μεγαλώσουν όπως πρέπει το εγγονάκι τους, κάτι στο οποίο θα έχουν στο πλευρό τους τους κατοίκους όλου του νησιού.

Παράλληλα, οικογενειακοί φίλοι της πλευράς των γονιών του 33χρονου συζυγοκτόνου ανέφεραν ότι και εκείνοι βοηθούσαν όσο μπορούσαν οικονομικά το ζευγάρι προκειμένου να αγοράσουν το οικόπεδο και να χτίσουν το δικό τους σπίτι.

Μιλώντας στο LIVE NEWS η φίλη της οικογένειας Κράουτς, Κική Αναγνώστου ανέφερε πως οι κάτοικοι της Αλοννήσου θεωρούν δικαίη την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια του παιδιού. «Όλο το νησί στηρίζει την οικογένεια και είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία και να της προσφέρει την αγάπη που είχε δώσει και στην αδικοχαμένη Καρολάιν» συμπλήρωσε η κυρία Αναγνώστου.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/06/2021