Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι είπε ο συζυγοκτόνος για ταξίδι στη Σούδα, κηδεία Καρολάιν και Διογάκη

30.06.2021 | 17:06 Eνσωμάτωση

Την ώρα που η κόρη του, που άφησε ορφανή από μητέρα βρίσκεται στην Αλόννησο στην αγκαλιά της γιαγιάς της και ο θόρυβος γύρω από το έγκλημα που ομολόγησε δεν λέει να κοπάσει, ο 33χρονος πιλότος επανέρχεται μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και δίνει τις δικές του απαντήσεις, σε μια σειρά από ισχυρισμούς που ακούστηκαν και γεγονότα που διαδραματίστηκαν και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος προσπαθεί να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Σχολιάζει την απόφαση για την επιμέλεια της κόρης του, την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι λίγους μήνες πριν τη δολοφονία της γυναίκας του, τα έξοδα στην κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν, μέχρι τις πληροφορίες για το μυστηριώδες ταξίδι στη Σούδα της Κρήτης.

«Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα τη μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο».

Στις νέες του δηλώσεις μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο πιλότος δεν αναφέρεται στο πολύκροτο έγκλημα. Δίνει τις δικές του απαντήσεις, στα όσα ακούστηκαν από την στιγμή που κρίθηκε προφυλακιστέος και βρέθηκε σε αυτό το κελί.

«Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιχειρεί να διαψεύσει τους γονείς της Καρολάιν για τα έξοδα της κηδείας. Κάνει λόγο για σκοπιμότητες και υποστηρίζει πως όλο το ποσό, το πλήρωσε ο ίδιος…

«Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ. Εγώ τα πλήρωσα όλα».

Σκοπιμότητες βλέπει και πίσω από τα όσα ακούστηκαν τόσο για ενδεχόμενη σχέση του με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε πριν από λίγες μέρες, όσο και με τις αναφορές για ταξίδι στη Σούδα, είτε από τον ίδιο, είτε από την άτυχη Καρολάιν με άτομο του αντίθετου φύλου.

Για τον πιλότο τέτοιο ταξίδι δεν έγινε ποτέ. Ανυπόστατες χαρακτηρίζει και τις φήμες για γνωριμία με τον επιχειρηματία που αυτοκτόνησε.

«Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν με τον επιχειρηματία και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα, έχω να πω, πως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρονιά».

Η τελευταία διάψευση του πιλότου, έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα βρετανικής εφημερίδας για το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν…

«Την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει τέτοιο ημερολόγιο».

Ο πιλότος συνεχίζει να ενημερώνεται για την κάθε εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση και όπως φαίνεται θα κάνει τις δικές του κινήσεις και τοποθετήσεις στρατηγικής σημασίας, ακόμα και μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/06/2021