Ελλάδα

Η νέα αρχή της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο – Συγκινητική η υποδοχή των κατοίκων

30.06.2021 | 17:34 Eνσωμάτωση

H Αλόννησος αγκαλιάζει την νέα μόνιμη κάτοικο του νησιού την μικρή Λυδία. Η γιαγιά της, όπως βλέπουμε και στα πλάνα βγάζει το παιδί στο μπαλκόνι κρατώντας το σφιχτά. Και μία νέα αρχή μακριά από όσα δυσάρεστα σημάδεψαν την παιδική ψυχή της ξεκινά.

Στο νησί μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το πώς θα μεγαλώσει τώρα η μικρή Λυδία ενώ η γιαγιά της είναι ευτυχισμένη που η εγγονή της θα βρίσκεται πια σε ένα ήρεμο περιβάλλον και τα πρώτα της λόγια, όπως τα μετέφερε φίλη της οικογένειας είναι γεμάτα αγάπη για την Λυδία

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω το εγγόνι μου στην αγκαλιά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον. Ανυπομονώ να αρχίσω να την βγάζω βόλτες έξω και να την πηγαίνω στην παιδική χαρά».

Σε λίγο καιρό η μικρή θα παίξει μαζί με τα άλλα παιδιά του νησιού σε αυτή την παιδική χαρά, ενώ αυτό είναι το νηπιαγωγείο που θα πάει, το ίδιο νηπιαγωγείο που πήγε και η Καρολάιν.

Οι δάσκαλοι του νησιού θυμούνται ακόμα την Καρολάιν και λένε πως και η μικρή Λυδία θα έχει την ίδια αγάπη που ΄έδειξαν στην μητέρα της όταν την είχαν μαθήτρια.

Την ίδια ώρα στο νησί η οργή για τον τρόπο που χάθηκε η Καρολάιν δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα.

Από την άλλη ελπίδα των κατοίκων είναι πως τώρα με την γιαγιά της Καρολάιν η Λυδία θα μεγαλώσει μες την καλύτερη τρόπο και θα μπορέσει να αφήσει πίσω της όλες τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Άλλωστε όπως λένε οι κάτοικοι ο τόπος τους είναι το ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει κάθε παιδί.
Ευχή όλων είναι η μικρή Λυδία που θα μένει στο σπίτι που μεγάλωσε και η Καρολάιν και θα παίζει στην ίδια παιδική χαρά να έχει μια ευτυχισμένη ζωή από εδώ και πέρα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/06/2021