Κόσμος

Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον στηρίζει τον υπουργό Υγείας που εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο

26.06.2021 | 20:36 Eνσωμάτωση

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα SUN ξαναχτύπησε. Μετά τις φωτογραφίες δημοσίευσε στον ιστότοπό της και το βίντεο με τις περιπτύξεις του υπουργού Υγείας Ματ Χάνκοκ με τη στενή σύμβουλό του Τζίνα Γκολαντάνζελο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα συνέβη στις 6 Μάϊου, μέσα στο υπουργείο, όταν η κυβέρνηση Τζόνσον καλούσε τους πολίτες να τηρούν αποστάσεις. Υπενθυμίζει μάλιστα ότι μερικές ημέρες μετά ο υπουργός έλεγε ότι κατανοεί εκείνους που διψούν για φυσική επαφή αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Ο υπουργός απολογήθηκε και ο πρωθυπουργός Τζόνσον τον στηρίζει- τουλάχιστον προς το παρόν- όμως το κύρος του έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα.

Η σχέση τους χρονολογείται από τη δεκαετία του ’90, όταν ο Ματ και η Τζίνα σπούδαζαν στην Οξφόρδη, πολύ πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, παντρευτούν και αποκτήσουν παιδιά με διαφορετικούς συντρόφους.

Όμως η πρόσληψη της συμβούλου, που είναι παντρεμένη με εκατομμυριούχο επιχειρηματία, είχε πυροδοτήσει από πέρυσι κουτσομπολιά, ακόμα και κατηγορίες για διαπλοκή.

Η Sun διατείνεται ότι δεν την απασχολεί η προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών. Επιμένει όμως ότι ο υπουργός Υγείας πρέπει να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση για αλλεπάλληλα λάθη στη διαχείριση της πανδημίας, και επιτίθεται τώρα στον πρωθυπουργό γιατί παρά το σκάνδαλο εξακολουθεί να τον στηρίζει.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/06/2021