Πολιτισμός

Λένα Παπαληγούρα: Μαζί με τα θέατρα ανοίγουν και οι ψυχές μας

24.06.2021 | 14:41

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν την παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις» που ανεβαίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο.

«Νιώθω ότι όλοι έχουμε μεγάλη ανυπομονησία να συναντηθούμε. Μαζί με τα θέατρα άνοιξαν και ψυχές μας. Όπως είχαμε ανυπομονησία να συναντηθούμε και μεταξύ μας στην πρώτη πρόβα, τώρα έχουμε χαρά να δούμε τον κόσμο» ανέφερε η Λένα Παπαληγούρα.

«Είναι τεράστια η χαρά μου. Πάμε να γιορτάσουμε το θέατρο στο ωραιότερο θέατρο. Ξανά στην Επίδαυρο μετά από πολύ καιρό. Στην καραντίνα είχα τα γυρίσματα. Όλη αυτή η ταραχή έγινε δημιουργία» εξήγησε ο Μιχάλης Σαράντης. Από την μεριά της η Λένα Παπαληγούρα έκανε πρόβες και ανέβασε τον «Γυάλινο Κόσμο» έστω και με live streaming. «Χάρηκα πολύ τα παιδιά μου και είχα πολύ αγωνία για όλο αυτό που μας συμβαίνει».

«Είχα πολύ ανάγκη να βάλω μια τρικλοποδιά και σε αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω και σε αυτό που με έχει συνηθίσει ο κόσμος. Μου αρέσει να παίζω και όταν κάτι είναι τόσο ανοιχτό σαν το σήριαλ που έκανα το χειμώνα το κάνω με τεράστια χαρά» ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης για την τηλεοπτική σειρά που συμμετείχε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

«Νομίζω ότι έχουμε δουλέψει με το Γιώργο Νανούρη σε πολύ περισσότερες παραστάσεις από ότι έχουμε στην πραγματικότητα. Κάναμε μαζί την Κατερίνα που κράτησε έξι χρόνια και με το Γιώργο το ζούμε πολύ μαζί. Τον αγαπώ πολύ, τον εμπιστεύομαι απόλυτα για τη δουλειά του, για την λεπτομέρεια. Εδώ είμαστε ένας θίασος που όλοι είναι ένας κι ένας. Ονειρευόμουν όταν πάω στην Επίδαυρο να βρεθώ με ανθρώπου πέρα από καλλιτέχνες τους θαυμάζω και σαν ανθρώπους. Μας ενώνουν τρομερά πράγματα».

Ο Μιχάλης Σαράντης τόνισε: «Είναι μεγάλο δώρο να βρίσκεσαι στην Επίδαυρο. Αντιλαμβάνομαι όταν παίζω εκεί ότι δεν είμαι τίποτα. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι όταν είσαι εκεί. Σημασία έχει ότι κάτι σε ευλόγησε να είσαι ο αγωγός που φέρνει αυτά τα κείμενα στην επιφάνεια. Μου φεύγουν όλοι οι ναρκισσισμοί και οι εγωισμοί. Είσαι μια φιγούρα».

Videos & Απoσπάσματα από ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ! - 24/06/2021

Πολιτισμός