Ελλάδα

Αποκλειστικά στο MEGA η γειτόνισσα της Καρολάιν: Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα, δεν θα μπορούσε να χτυπήσει τη μικρή Λυδία

22.06.2021 | 13:19

Συγκλονίζει η αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο MEGA και στην Αναστασία Τσιβγούλη η γυναίκα που ζει δίπλα από την μοιραία μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Η συγκεκριμένη, που θεωρείται πρόσωπο κλειδί και στην δικογραφία, αποδομεί τον ισχυρισμό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν επειδή την είδε να χτυπά τη μικρή Λυδία. Και είναι ο άνθρωπος που άκουσε το κλάμα του σκύλου και οδήγησε τους αστυνομικούς στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Ένας τοίχος χώριζε την Καρολάιν από τη φίλη της στο συγκρότημα κατοικιών, όπου διέμενε από τον Μάρτιο του 2019 στα Γλυκά Νερά.

«Λάτρευε τη Λυδία η Καρολάιν. Εξαιρετική μαμά, ήρεμη, πάρα πολύ ηρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζωα του».

Ήταν εκείνη που άκουσε τη νύχτα της φρίκης μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος.

Δεν άκουσε κανένα θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός από τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα προκαλεί την έντονη αντίδραση της.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο ..για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία».

Η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση.

«Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα, δηλαδή είσαι πολύ σωστη μαμά”».

Στην ερώτηση εάν υπήρχε κάτι που την βαραίνει, η στενή της φίλη δεν μπορει ή δεν θέλει να δώσει απάντηση. Μετά από μία μικρή σιωπή διευκρινίζει:

«Ότι πρόβλημα να έχει ένας άνθρωπος, καταλάβατε με τον σύζυγο του… δεν είναι λύση “σκοτώνω”. Η λύση είναι χωρίζω, έτσι δεν είναι; Καταλάβατε τι εννοώ…».

Σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν παρών και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Όταν φθάνει εκεί η συζήτηση μας με τη γυναίκα τα λόγια μένουν μισά.  Αναφέρει μόνο πως ήταν διαφορετικοί άνθρωποι.

«Ηταν πιο κλειστός χαρακτήρας. Ήταν διαφορετικός, δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά!».

Η συζήτηση με τον άνθρωπο που έβλεπε καθημερινά την Καρολάιν κλείνει όταν ξεσπά απαρηγόρητη σε δάκρυα ένα απόσπασμα που συνειδητά επιλέξαμε να μην παρουσιάσουμε σεβόμενοι την οδύνη της γυναίκας αυτής. Για τη φίλη που δεν θα ξαναδεί στην πόρτα της με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 22/06/2021

Ελλάδα