Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, επικρατώντας 1-0 της Γιουνάιτεντ, σε μια αναμέτρηση με γκολ, δοκάρια και αποβολή.

Η Σίτι έμεινε με δέκα παίκτες στο 24ο λεπτό, όταν ο Φιλ Φόντεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Μπρούνο Φερνάντες. Η Γιουνάιτεντ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Κόμπι Μέινου να σημαδεύουν το δοκάρι.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 60ό λεπτό. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ αρχικά να ακυρώνεται, όμως μετά τον έλεγχο της φάσης από τον διαιτητή Μάικλ Όλιβερ, το 1-0 κατακυρώθηκε. Η Σίτι άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε ένα σημαντικό “διπλό” στο ντέρμπι.

Άρσεναλ

Τέσσερα στα τέσσερα μετρά και η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε 2-0 της Σάντερλαντ. Ο Ράιαν απέκρουσε πέναλτι του Λεφέβρ, κρατώντας ανέπαφη την εστία της Άρσεναλ, πριν ο Μπρούνο Γκιμαράες ανοίξει το σκορ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπουκάγιο Σάκα.

Μπράιτον

Στην τέταρτη θέση της Premier League βρίσκεται η Μπράιτον, η οποία επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-0 της Κόβεντρι. Το σκορ άνοιξε ο 19χρονος Έλληνας επιθετικός Μπάμπης Κωστούλας με ένα εξαιρετικό γκολ, ανοίγοντας τον δρόμο για τον θρίαμβο της ομάδας του.

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο