Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Τι θα ισχυριστεί ο 33χρονος συζυγοκτόνος αύριο ενώπιον του ανακριτή

21.06.2021 | 19:59

Μετά την προθεσμία που έλαβε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο Τρίτη (22.06.2021) για να απολογηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Όπως ξεκαθαρίζει και ο συνήγορός του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν θα απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του ανακριτή.

Η υπερασπιστική του γραμμή δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Θα δηλώσει ότι δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει, ότι όλα έγιναν πάνω στην προσπάθειά του να ηρεμήσει και φυσικά θα θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα.

Από την πλευρά των συνηγόρων του υπάρχουν πληροφορίες ότι θα αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα υποστηρίξει ότι έβγαλε την κάρτα μνήμης μετά το έγκλημα.

Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία.

Αν ένα δικαστήριο δεχτεί ότι δεν είχε την πρόθεση να σκοτώσει μιλάμε ακόμα και για αμέλεια που υπάρχει ποινή μέχρι πέντε χρόνια.

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία

Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάϊν

Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα

«Έπαιζε θέατρο» για την… κόρη του

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η Εισαγγελέας ανηλίκων θα κινηθεί αύριο από νωρίς το πρωί και πολύ γρήγορα θα κινήσει τη διαδικασία ούτως ώστε να ελεγχθούν τα δύο σπίτια των δύο οικογενειών. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρίσκεται με την οικογένεια του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο οικογενειών για το παιδί και μόνο. Σε κάθε περίπτωση τον τελευταίο λόγο έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπορεί να ζητήσει να δει την μικρή Λυδία στη φυλακή.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 21/06/2021

Ελλάδα